facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Duco

Rijschool Duco

Info

Bij Rijschool Duco haal je je rijbewijs op een planmatige manier en met goede individuele begeleiding. Vraag nu een gratis proefles aan via 06-11767611.

Geschiedenis

Vanaf 1 september 2017 kun je bij Rijschool Duco op een gestructureerde, heldere manier je B-rijbewijs halen.

Bij Rijschool Duco leer je op een logische en gestructureerde wijze veilig en ontspannen autorijden. Niet impulsief, maar duidelijk. Je maakt stap voor stap kennis met de auto, het verkeer en de regels.

De bijzondere lesmethode van Rijschool Duco is ook zeer geschikt voor mensen met autisme of rijangst, maar iedereen is natuurlijk welkom.

Heb je je rijbewijs al en wil je je vaardigheden weer opfrissen? Met een korte opfriscursus leer je weer soepel en zonder stress parkeren en op de snelweg rijden.

Vraag nu vrijblijvend informatie of een proefles aan via 06-11767611 of via e-mail op [email protected].



"Rijschool No Stress biedt fijne rijlessen aan voor iedereen die net wat extra aandacht en structuur nodig heeft."
Adres: Hogenendseweg 5, 6942DS Didam
Telefoonnummer: 0611767611
Stad: Didam
Route: Hogenendseweg 5
Postcode: 6942DS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Rijschool Didam ontucht, Rijschool Didam taakstraf, Rijschool duco rechtszaak, Rijschool Didam veroordeeld, Rijschool Didam Autisme, Rijschool Didam faalangst, Rijschool Didam nieuws, Rijschool checker
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
REOB-Opleidingen REOB-Opleidingen 742 meter REOB-Opleidingen Didam verzorgt de volgende cursussen: BHV - BLS/AED - PBLS/AED en EH...
B-Bot B-Bot 758 meter B-bot besteld met een pocketmat en stoffen mat, schuiver, 2x zeilringen. Betaald en ...
B-Bot.de B-Bot.de 758 meter Prima service, snelle levering. De kinderen van mijn groep zijn helemaal dol op de Be...
BeatsNbits BeatsNbits 792 meter echt een kkr site kan echt de grond in zakken de kkr gozers die deze site hebben beda...
Jack Roeloffs Duikopleidingen Jack Roeloffs Duikopleidingen 2 km PADI duikopleidingen, van OpenWater Diver tot en met Dive master.Ruime keuze in Speci...
Recensies
Als aller eerst zit ik bij een andere rijschool houder hier kwam ik maar niet vooruit toen ging ik bij no stress lessen in had binnen 3 maanden mijn rijbewijs gehaald en ook nog eens in 1 keer. De lessen waren altijd goed er was altijd een duidelijke uitleg. Het was altijd super gezellig in de auto en ga de rijlessen ook echt missen.
Na wat research te hebben gedaan werd deze rijschool ver uit het meest aangeraden. De instructeurs zijn zeer ervaren en weten waar ze het over hebben. Naastdat ze gespecialiseerd zijn in het les geven aan bijv. Mensen met autisme en beperkingen etc. Hebben de instructeurs ook engelen geduld als het gaat om zoals in mijn geval kritisch zijn op mezelf, extreem perfectionistisch zijn en de lat heel hoog leggen. De relaxte sfeer een grapje hier en daar, duidelijke uitleg en instructies zorgen ervoor dat je relaxed en ontspannen kunt lessen. Ook zeer blij met de extra service die ze kunnen leveren, theorie les in een groep of individueel, dit zorgde ervoor dat ik in 1 keer slaagde voor mijn theorie examen. Ik heb een zeer fijne lestijd gehad en mag nu zelf zonder één van deze toppers naast me rijden maar met de tips, adviezen en leservaringen ingedachten. Bedankt . .
Vandaag heeft mijn dochter Aiyana met een beperking lichamelijk haar eerste rijles gehad bij rijschool Duco. Hun motto rijlessen in je eigen tempo ons motto opgeven is geen optie. Rust en vertrouwen stralen ze uit. Meiske is super trots en wij ook. Tnx rijschool Duco.
Uitstekende rijschool, uit de praktijk kan ik vertellen dat Duco erg goed omgaat met mensen met rij angst / autisme. Mijn complimenten daar voor !
Top Rijschool! Duco neemt alle tijd, heeft geduld en is duidelijk en helder! Geeft rust tijdens de ritten. Echt een aanrader!
“Rijles in je eigen tempo” Rijles in autorijschool duco zijn tempo!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid