facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Beugelsdijk

Rijschool Beugelsdijk

Info

Een jong fris bedrijf met 2 leuke instructeurs en rijles al vanaf 39 euro per uur.

Geschiedenis

Een jong fris bedrijf met 2 leuke instructeurs en rijles al vanaf 39 euro per uur.

Adres: Ondernemingsweg 3, 2405 GT Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 06 25 25 52 68
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Ondernemingsweg 3
Postcode: 2405 GT


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:00
Dinsdag: 07:00 - 22:00
Woensdag: 07:00 - 22:00
Donderdag: 07:00 - 22:00
Vrijdag: 07:00 - 22:00
Zaterdag: 07:00 - 22:00
Zondag: 07:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Rijschool aan den Rijn, Scooter rijbewijs aanvragen Alphen aan den Rijn, Motor rijbewijs Waddinxveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool Toppie Rijschool Toppie 1 km Ik heb gelest bij Gijs. Een hele fijn instructeur die alles duidelijk uitlegt maar oo...
Kontrast Verkeersopleidingen Kontrast Verkeersopleidingen 2 km Zeer goede ervaringen met deze Rijschool, heb hier mijn autorijbewijs gehaald in 1 ke...
Rijschool Seventeen Rijschool Seventeen 2 km Rijschool Seventheen is echt een aanrader! Ik begon met me eerste les bij Tim! Er was...
ACM Rijopleidingen ACM Rijopleidingen 3 km Goede rijschool met toffe instructeurs!
Recensies
Super fijne rijschool! Altijd gezellig in de auto en goede begeleiding. Ik heb zelf een ontzettend leuke tijd gehad bij Rijschool Beugelsdijk! Top rijschool! :
Wat een asociale rijinstructeur! Hij moet het anderen leren, maar is zelf een wegpiraat. Ik ging hem inhalen, maar hij ging gas bijgeven en drukte mij het verdrijvingsvlak op.
Rijschool Beugelsdijk is echt TOP! Roland is een fijne rijinstructeur en is altijd wel in voor een grapje, de sfeer in de auto is dan ook altijd perfect!. Hij neemt ook echt de tijd voor je tijdens de lessen. Dit zorgt voor een persoonlijke benadering tijdens je les periode. Hierdoor zat ik veel relaxter in de auto. Ik heb het elke les enorm naar mijn zin gehad!
Rijschool Beugelsdijk is niet uit op je geld, maar op je gezelligheid! Echt een top tijd gehad in de auto! Altijd in voor een grapje, maar ook zeker serieus. Roland doet er alles aan om het gezellig te hebben in de auto! Honger of zin in koffie? Dan rijd je toch gewoon even langs de McDonalds :
Vandaag m.n rijbewijs gehaald. Als je een enorme faalangst heb,en zoals ik een trauma had voor het rijden langs het water,dan zit je goed bij Roland en Nicole. Bedankt Roland voor alles!!je heb me van al mijn angsten afgeholpen. En vooral jou rust en humor hebben daar aan bijgedragen.
Vandaag mijn Rijbewijs opgehaald nadat ik voornamelijk bij Nicole in de auto heb gezeten. Ze is kalm, neemt de tijd en zeer soepel. Alle aandacht is voor jou dus zeker een aanrader!
Rijschool Beugelsdijk is in een woord GEWELDIG. Bij Roland zit je op je gemak in de auto en hij is altijd in voor een grapje. 'S morgens vroeg of 's avonds laat rijles nemen? Dit is voor Roland geen probleem, zelfs op zondag staat hij voor je klaar!
In een keer mn rijbewijs gehaald. Dit allemaal met de hulp van Roland en Nicole. Heb goede tips gekregen en naast dat ze me alles hebben geleerd was het ook altijd gezellig in de auto.
Top rijschool! Dankzij Roland en Nicole heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald!! Bedankt voor de goede lessen en de gezelligheid!
Ik heb heel veel geleerd in de lessen bij Roland en het was ook altijd gezellig. Hij blijft altijd rustig, ook als je dat zelf niet bent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid