facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Berg en Dal

Rijschool Berg en Dal

Info

Ben jij al 16,5 jaar? Start dan nú met je autorijlessen bij rijschool Berg en Dal.



"Rijschool Berg en Dal verzorgt praktijk- en theorielessen voor rijbewijs B"
Adres: Blekershof 11, 6573 WS Beek, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0651141490
Stad: Beek
Route: Blekershof 11
Postcode: 6573 WS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autorijschool Van der Sluijs Autorijschool Van der Sluijs 98 km De doelstelling die ik heb is om je op een snelle en veilige manier auto te leren ri...
Autorijschool Willem Autorijschool Willem 99 km Wij, als ouders, zijn zeer tevreden! Alles goed geregeld en onze dochter volgde met v...
Recensies
Marc is een rustige, oplettende en duidelijke rij-instructeur. Als iets niet goed gaat, wordt een plekje opgezocht om te bespreken hoe het de volgende keer beter kan. Bedankt voor de gezellige lessen en voor het geduld. Ik raad deze rijschool iedereen aan!
Ik heb de rijlessen heel positief ervaren. Marc is een fijne instructeur en het leren gaat stap voor stap op jouw niveau en tempo. Bedankt Marc!
Hele fijne, duidelijke, rustige en gezellige rij-instructeur. Enthousiast over z’n vak en wil je graag dingen leren. Behoudt rust, ook als er iets even niet goed gaat en zoekt dan een rustige plek om het even goed na te bespreken. Geeft je zelfvertrouwen en is heel motiverend. Al met al, toprijschool!
Hele fijne lessen gehad : Marc heeft me goed kunnen helpen bij zenuwen en stress. En hij kan duidelijk en gericht uitleggen.
Super fijne rijschool, Marc geeft goed les en heeft ervoor gezorgd dat ik in 1x ben geslaagd!
Marc is een fijne rij-instructeur. Hij legt alles erg goed uit en geeft je precies de aanwijzingen die je nodig hebt. Verder is het ook erg gezellig om te lessen bij Marc. Hij is erg flexibel qua lestijden & dagen dus dat is ook een voordeel. Ik zou iedereen aanraden om te gaan lessen bij Rijschool Berg en Dal.
Ik heb hele fijne lessen gehad bij Mark, hij geeft heel goed en duidelijk uitleg met handige tips! Mark bedankt!
Super rijopleiding! Leuke en gezellige lessen bij Marc. Je leert veel van hem en geeft je goede aanwijzingen als je dingen moet leren of vaker aan het oefenen bent. Zeer tevreden!
Hele fijne rijlessen! Heb me altijd heel erg op mijn gemak gevoeld bij Marc in de auto. Hij blijft altijd rustig en neemt de tijd om je dingen te leren. Voelde me goed voorbereid op mijn examen en heb het in een keer gehaald!
Marc is een hele fijne en goede rij-instructeur. Goede en eenvoudige uitleg en heel fijn in de begeleiding in zowel de theorie als de praktijk. Marc heeft veel geduld en geeft sturing aan het individuele leerproces. Ook meedenkend in wat iemand nodig heeft in extra begeleiding en is gefocust op vaardigheden wat extra aandacht behoeft. Zeker hier gaan lessen!!! + je rijdt in een te gekke auto Bedankt Marc
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid