facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Beckers

Rijschool Beckers

Info

Rijschool Beckers biedt rijlessen aan voor de auto, aanhanger, motor en scooter/bromfiets. Rijlessen worden gegeven in regio Zaltbommel, Tiel en Den Bosch.

Adres: Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: +31646109607
Stad: Zaltbommel



op zoek naar gerelateerd: Rijlespakketten, LesGO pakket, Scooter rijbewijs Zaltbommel
Recensies
Tijdje terug gelest en in 1x geslaagd. Hele aardige en vooral duidelijke instructeur, iets wat ik nodig had. Alles word elke les goed uitgelegd waaronder wat er beter kan en waar op te letten. Toppie!
Super goede, professionele en fijne rijschool! Ik heb hier altijd met alle plezier gelest. De lessen worden zorgvuldig uitgelegd en je wordt goed voorbereid op het praktijkexamen. Zeker een aanrader dus! Groet, Nissrine.
Fijne rijschool, goede instructeurs. Het is een gezellig familiebedrijf waarin pa met zijn zonen de rijlessen op hoog niveau verzorgt. Ik ben in 1 keer geslaagd, maar dat kan iedereen met de hulp van deze toppers. Zoek je een rijschool in de omgeving van Zaltbommel, dan is dit zeker een aanrader!
Instructeur Danny is een zeer fijne persoonlijkheid. Rustig, geduldig en geeft goede feedback.
Dit is een kleine rijschool maar vergis je niet, Danny is een top instructeur en heeft zn zaakjes goed op orde. Ik kon motorhelm, jas, handschoenen en broek lenen en de motor reed erg soepel. Danny geeft duidelijke instructies en feedback, allebei op een positieve en constructieve manier, veel beter dan ik van een andere rijschool gewend was. Hoog aanbevolen!
In alle rust ons motor rijbewijs gehaald vorig jaar. Goede duidelijke instructeur.
Duidelijk en rustige uitleg. Erg tevreden een echte aanrader!
Top rijschool
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid