facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Barry Paap

Rijschool Barry Paap

Info

Rijschool Barry Paap is de rijschool van Zandvoort, Haarlem, de Bollenstreek en omgeving. Vaste instructeur, scherpe tarieven, flexibel in rijtijden.

Adres: Martinus Nijhoffstraat 22, 2041NV Zandvoort
Telefoonnummer: 06-22960595
Stad: Zandvoort
Route: Martinus Nijhoffstraat 22
Postcode: 2041NV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bijles in Zandvoort Bijles in Zandvoort 893 meter Bijles voor basisschool kinderen. Rekenen, taal, begrijpend lezen, schrijven.
Erika Zeegers Workshops & Trainingen Erika Zeegers Workshops & Trainingen 973 meter Workshops en Trainingen voor tolken Gebarentaal en Schrijftolken. Regelmatig in colle...
Recensies
super aardige instructeur, in een keer mijn rijbewijs gehaald, naar mijn gevoel heb ik de juiste aantal lessen gekregen waarin ik alles heb geleerd wat te leren valt, fijne auto. Barry is een fijne en rustige instructeur. Zeker aan te raden.
Ik nam op 10 september contact met hem op en hij vertelde me dat hij vol is. Als ik wilde, kon hij me in januari plaatsen. Dus om lokale bedrijven te steunen, vertelde ik hem dat ik januari zou nemen. Ik wachtte de vier maanden en nam op 2 januari opnieuw contact met hem op, gewoon om genegeerd te worden. Dus vier maanden verspild omdat ik HEM ​​overwoog. Het bewijs dat het hem niets kan schelen. Dus, voor een review: Dat is het soort dienstverlener dat deze man is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid