facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Angelique.nl

Rijschool Angelique.nl

Info

Rijschool Angelique:
Leren met plezier en geen stress, op jouw tempo en wanneer het jou uitkomt.
RIS gecertificeerd.

Geschiedenis

"Rijschool Angelique" is eigendom van Angelique Olthof. Zij heeft al meer als 30 jaar rijervaring op de weg.Zij heeft naast rijbewijs B ook rijbewijs C en A en is dus bewust van alle gevaren en risico’s op de weg!
In oktober 2016 heeft zij met goed resultaat de examens voor de RIS certificering tot rijinstructrice B behaald.

De betrouwbare rijschool is zeer flexibel in de dagen en tijden waarin lessen gevolgd kunnen worden.
Pakketten zijn ook mogelijk.Genoemde prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Mede door haar jarenlange ervaring in de zorg en rustige persoonlijkheid weet zij leerlingen die enigszins angstig zijn ook goed gerust te stellen en vertrouwen met autorijden te geven. Het is ook mogelijk om voor mensen die al hun rijbewijs hebben maar die rijangst hebben (ontwikkeld door ongeluk - langdurig niet rijden - Angst voor druk stedelijk rijden) "opfrislessen" bij Angelique te volgen.

Naast de rijlessen bied Angelique de mogelijkheid om je te helpen met de voorbereiding op het theorie examen.

Voor meer informatie is Angelique altijd bereikbaar. Mobiel bellen of Whatsapp is de snelste optie!!

Adres: Paulus Potterplein 19, 3141GJ Maassluis
Telefoonnummer: 06-23145953
Stad: Maassluis
Route: Paulus Potterplein 19
Postcode: 3141GJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verkeersschool Astrid Verkeersschool Astrid 679 meter Vertaald door Google Het ergste dat je je kunt voorstellen. Onbeleefd, onredelijk, ge...
Sonja's Modevakschool Sonja's Modevakschool 999 meter Als modevakschool ken ik dit bedrijf niet. Als kledingverhuurbedrijf is er veel keus ...
Temazo DJ School Temazo DJ School 2 km Superlocatie! Mega professioneel
Albeda Proeflokaal Albeda Proeflokaal 2 km Super lekker gegeten Vriendelijke bediening en echt lekker broodje gegeten T weekbroo...
Coachingsbureau Cindy Coachingsbureau Cindy 3 km In een sfeervolle ruimte werken aan huiswerk, rekenen, begrijpend of technisch lezen....
Recensies
Ik ben ontzettend blij dat ik bij Agnes ben gaan lessen. Ze en een hele goede instructeur met veel geduld en kan zich goed verplaatsen in de leerling. Ze corrigeert wanneer het nodig is en complimenteert als je het goed doet! Ze doet haar best voor haar leerlingen. Ik heb een hele fijne tijd gehad.
Na het verliezen van mijn zelfvertrouwen door meermaals zakken bij een andere rijschool heb ik de keuze gemaakt om over te stappen naar Agnes. Zij heeft alles op alles gezet om mij weer plezier te geven in het autorijden en ik ben mede door het vertrouwen van haar bij mijn nieuwe eerste poging geslaagd! Bedankt :
Leuke rijschool! Agnes is rustig en legt iets nog een keer uit als er fouten gemaakt worden. Weet wat er gebeurd moet worden en is super gezellig :
Hele fijne rijschool! Agnes heeft veel geduld en legt alles goed uit. Het is altijd gezellig in de auto en als er wat is is Agnes een goed luisterend oor. Ik heb in een keer mijn rijbewijs gehaald!
Mijn tijd bij Agnes was erg fijn! Ze neemt de tijd voor je en heeft een hele positieve energie in de auto. Ze coacht je heel rustig door het proces en denkt heel graag mee in de persoonlijke situatie. Agnes is een topper!
Agnes is een gezellige en geduldige instructrice en alles wordt goed uitgelegd. Zeker een aanrader!
Bij Autorijschool Agnes Bol krijg je duidelijke en leuke autorijlessen van een hele gezellige instructeur. Een aanrader!!
Vandaag mijn rijbewijs mogen halen na de geweldige lessen van Agnes! En wat een topper!!! Het was altijd onwijs gezellig in de auto… soms iets te gezellig Mocht je nog opzoek zijn naar een rijschool, ben je hier ECHT aan het goede adres!
Top rijschool! Bij Agnes in de auto is het altijd gezellig en ze blijft altijd geduldig. Ze kent haar vak goed en weet waar ze het over heeft.
Ik vond het fijn dat je altijd veel geduld had! Ik zou andere zeker aansporen om bij jou te lessen. En het was altijd erg gezellig!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid