facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Altena Verkeersopleidingen

Rijschool Altena Verkeersopleidingen

Info

Altena Verkeersopleidingen biedt al 6 jaar de hoogste kwaliteit autorijlessen, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.
Like voor leuke acties!

Geschiedenis

Wij zorgen er voor dat jij soepel en snel, op de beste manier je rijbewijs haalt. Dat doen we door de hoogst mogelijke kwaliteit rijlessen te geven, die afgestemd zijn op jouw wensen en behoeften.
Een team van jonge professionele instructeurs begeleidt je naar je rijbewijs B.
Ontdek of er een klik is tijdens je gratis proefles.

Adres: Beyerinckweg 17D, 4251 LP Werkendam (gemeente)
Telefoonnummer: +31624754119
Stad: Werkendam
Route: Beyerinckweg 17D
Postcode: 4251 LP



op zoek naar gerelateerd: Autorijschool Werkendam, Rijschool Nieuwendijk, Rijschool Woudrichem, Rijschool Almkerk, Rijschool Sleeuwijk, Rijschool Hardenberg, Rijschool Versluis, Rijschool Dussen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Goede en duidelijke aanwijzingen tijdens de lessen En goede communicatie
Zeer gemotiveerd personeel dat alles heel duidelijk en rustig uitlegt. Ook zeer mooie en comfortabele auto's waarin je je helemaal thuis voelt!
leuke rijschool, goede methode van leren, altijd gezellig al is het weer vaak slecht :. en hij is niet zo duur als je een pakket neemt. ik vind het gewoon de beste rijschool van Werkendam.
Goede, duidelijke communicatie met de rij instructeur tijdens en na de lessen. Het is fijn om te weten waar je aan toe bent!
Prima Rijschool met een prima Rij instructeur, waarbij je duidelijke afspraken kan maken over je rijbewijs. zo nu en dan een geintje gaat er ook wel in!!
Het rijlessen is heel erg leuk bij deze rijschool, heb het er erg naar mijn zin! Betrouwbaar en erg goede lessen, ik woon in Werkendam daarom kwam ik gauw bij rijschool van Vuuren uit!
ik zit nu al een tijdje bij rijschool Van Vuuren en het gaat super. je kan gelijk 2 x 50 min rijden en ik wordt altijd opgehaald in mijn dorp Sleeuwijk zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid