facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool 3762

Rijschool 3762

Info

Rijschool 3762 - dé leukste Rijschool van Soest. Veilig, persoonlijk en betrouwbaar. RIS-gecertificeerd!



"Rijschool 3762 staat voor Veilig Persoonlijk betrouwbaar!Rijschool 3762 is dé rijschool in Soest voor persoonlijke en effectieve rijlessen, waarbij de leerling centraal staat. Er wordt lesgegeven volgens de RIS-methode. Een gestructureerde manier om overzichtelijk naar je examen toe te werken. Door de positieve en motiverende instellingen maken wij rijlessen uitdagend en creëren we zelfvertrouwen bij elke leerling. Rijles moet je als iets leuks ervaren. Je bereikt er iets mee waar je je levenlang plezier van hebt, je rijbewijs!!"
Adres:
Stad: Soest



op zoek naar gerelateerd: Rijschool Soest, Autorijschool Hufman, Richard rijschool, JAWA Soest, Rijlessen, Joyce Tans, RTM Rijopleidingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autorijschool Hendrik Autorijschool Hendrik 1 km Met jarenlange rijervaring zijn wij een vertrouwd adres voor het volgen van geslaagde...
Rijopleiding DrivingJohann Rijopleiding DrivingJohann 3 km DrivingJohann is een top bedrijf. Johann wist mij vanaf moment 1 gerust te stellen en...
Oxx Oxx 4 km De oxxspiegel type spoxx is door de RDW, in de KLASSE II , goedgekeurd. http://cbr.nl...
Recensies
Altijd erg fijne lessen gehad! Joyce legt alles op een rustige manier uit en het is niet erg om fouten te maken. Dat gaf mij een vertrouwend gevoel waardoor ik in 1 keer mijn rijbewijs heb gehaald.
Wat fijn lessen hier! Ik ben na ruim 20 jaar eindelijk van mijn snelwegangst verlost. Ik had niet durven dromen ooit nog op vakantie te kunnen gaan met de auto, maar dat is verleden tijd. Dank!
Vorige week woensdag mijn rijbewijs gehaald dankzij Joyce!! Super fijne leerzame lessen en altijd gezellig ; Ze heeft veel geduld en gaf me veel zelfvertrouwen, dus zeker een aanrader!!
De rijlessen bij Joyce waren niet alleen heel leerzaam, maar ook altijd super gezellig. Joyce gaf altijd goede feedback en ook als het een keer wat minder ging bleef ze positief. Afgelopen donderdag ben ik mede dankzij het vertrouwen van Joyce in één keer geslaagd en ik kan deze rijschool iedereen aanraden!
Gezellig, gedreven, georganiseerd en gedegen! Alle g’s aanwezig! Joyce heeft onze dochter super goed ‘gestuurd’ door duidelijke en vriendelijke instructies tijdens de lesperiode! Een eerlijke begeleiding waar vertrouwen uit groeit. Ze weet waar ze het over heeft. Een echte aanrader.
Super gezellige en fijne rijlessen gehad bij Joyce. Ze had altijd veel geduld en ik kreeg altijd goede en eerlijke feedback. Als iets niet helemaal lukte, wist ze altijd een goede aanpak te bedenken. Joyce heeft me heel erg geholpen om met vertrouwen alleen de weg op te gaan.
Mathijs heeft met veel plezier bij Joyce rijlessen gevolgd. Fijne manier van lesgeven. Heldere afspraken en korte lijntjes.
In 1 keer geslaagd na super fijne lessen en goede voorbereiding van Joyce! Erg aan te raden!
Rijlessen met Joyce waren heel fijn en zorgden ervoor dat ik in 1 keer slaagde! Ze is rustig en geduldig waardoor ik ook rustig en minder bang in de auto zat!! Ze maakt de lessen ook heel persoonlijk, ik ben heel blij dat ik bij haar zat!
Erg fijne lessen, goed contact en erg goede sfeer in de auto
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid