facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijo Logistics

Rijo Logistics

Info

Een zelfstandig ontwikkeld en geprogrammeerd Transport Management Systeem wat belangrijke voordelen biedt op het gebied van koerierszendingen en Europees wegvervoer.

Geschiedenis

RiJo Logistics biedt relaties de mogelijkheid om snel, gemakkelijk en tegen lage kostprijs transport en logistiek te regelen.

Via een state of the art Transport Management Systeem heeft u de beschikking over een database aan mogelijkheden en tarieven voor zendingen BeNeLux, Europese groupage of koerier.

Door de ruime ervaring op het gebied van management, operations en IT binnen DHL en ander gerenommeerde bedrijven is er de beschikking over een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van strategisch partners.

De combinatie van dit professionele netwerk en het in eigen beheer ontwikkelde Transport Management Systeem zorgen ervoor dat uw logistieke stroom makkelijker, overzichtelijker en goedkoper wordt.

Geen zoektocht meer naar mogelijkheden en/of alternatieven, overzichtelijk en duidelijk vind u direct de beste vervoersoptie voor uw zending (en)

Wilt u de eigen mogelijkheden ook zichtbaar maken in dit systeem ? Wij uploaden gratis uw huidige tarieven, een extra service welke onze transparante manier van werken bevestigd.

Wilt u meer informatie of exact weten wat uw kostenbesparing of kortingsregeling is, neem dan contact op of kijk op de website www.rijologistics.nl

Adres: Stolwijk
Telefoonnummer: 018235142
Stad: Stolwijk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zijderlaan B.V. Zijderlaan B.V. 527 meter Heerlijk gewerkt vandaag Mooi transport bedrijf in Stolwijk of Nederland Net hoe je h...
Verwaal Transport Verwaal Transport 691 meter Goede vervoerder met meedenk service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid