facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijnstate Zevenaar

Rijnstate Zevenaar

Info

In ons ziekenhuis in Zevenaar worden spreekuren gehouden voor bijna alle specialismen. Ook heeft het een breed aanbod van dagbehandelingen.

Adres: Hunneveld Weg, 6903 ZN Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: 088-005 8887
Stad: Zevenaar
Route: Hunneveld Weg
Postcode: 6903 ZN



op zoek naar gerelateerd: rijnstate zevenaar bloedprikken, rijnstate zevenaar bezoektijden, rijnstate zevenaar vacatures, rijnstate zevenaar zevenaar, rijnstate zevenaar orthopedie, rijnstate zevenaar radiologie, rijnstate zevenaar gynaecologie, rijnstate zevenaar cardiologie
Recensies
September heeft chirurg S van Gennip mij een nieuw knie gegeven. Mijn dank is heel groot voor alle goede zorgen voor tijdens en na de operatie . Ik ben heel gelukkig met mijn nieuwe knie.
Zeer vriendelijk direct al bij binnenkomst aan de balie, thee en koffie kun je zo nemen, ook de zusters/broeders en stagiaires waren vriendelijk en behulpzaam, bedankt voor de goede zorgen over mijn zoon
Vriendelijk en behulpzaam personeel. En dan heb ik het ook over alle krachten die niet verpleegkundig personeel zijn.
Gisteren een hele positieve ervaring gehad bij het bloed afnemen. Ik was er rond 16:00 uur. Hoewel ik normaal gesproken altijd heel gespannen ben en soms bijna flauwval van de zenuwen was het bloed afnemen gisteren probleemloos gelukt. Complimenten naar de twee verpleegsters die zo’n goed team samen waren en mij zo’n fijne ervaring hebben gegeven. Ze waren super aardig en erg professioneel. Normaal gesproken zie ik bij de bloedafname altijd maar één verpleegkundige. Twee verpleegsters bevalt mij in ieder geval uitstekend! Ga zo door! :
Deze week opgenomen geweest wegens een hernia operatie. Erg goed geholpen. Ik ben vooral positief verbaasd over hoe goed er rekening is gehouden met mijn autisme. De meeste medewerkers waren erg duidelijk en ook is er gezorgd dat ik weinig prikkels en veel rust kreeg en mijn angst en onduidelijkheid snel werd weggenomen. Dank jullie wel aan alle medewerkers van alle afdelingen, van de keuken tot de narcose :
De 28ste ben ik geopereerd geweest, Mij complimenten aan de verpleegkundigen en de mensen van de operatie kamer. Ik vond het erg spannend. En hebben me hier in gerust gesteld, bedank voor jullie Vriendelijkheid en goeie zorg. Helaas moet ik wel iets corrigeren dat ik niet alles meer goed kan als voor heen. Zolang ik in beperking blijf, zal ik die anderen operatie voorbij laten gaan.
Ziet er van de buitenkant erg gedateerd uit maar eenmaal binnen tref je zeer netjes en vaardig personeel en goede voorzieningen. Mensen zijn er allemaal veel aardiger dan in de randstad
Mijn moeder heeft een nieuwe knieoperatie ondergaan. Was zeer nerveus. De intake was zo fijn, verpleegkundige nam alle tijd. Zeer deskundig en vriendelijk Op de de afdeling was de zorg top!! Alles was bespreekbaar bij de verpleegkundigen. Operatie was zeer goed verlopen. Complimenten voor alle teams!!
Verbleef een dag op de dagopname van ziekenhuis Zevenaar en ben heel erg te spreken over de liefdevolle en deskundige verzorging van de verpleegkundigen. Ook alles rondom de operatie was goed en prettig geregeld. Steeds goede uitleg over wat men ging doen en over het verdere verloop.
Vriendelijke doktersassistenten en baliemedewerkers. Meerdere keren hebben een aantal mensen mij en ook mijn oma heel goede service verleend.Gratis parkeren en je hoeft nooit erg lang te wachten bij o.a de afdeling Radiologie.Ik vind het heel prettig om bij Rijnstate Zevenaar een afspraak te hebben ook al is de reden waarom misschien minder prettig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid