facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijnsburgse Banden Centrale

Rijnsburgse Banden Centrale

Info

RBC-banden. Een autoservice bedrijf met jarenlange ervaring die voor u klaar staat! Bij ons kunt u terecht voor zowel nieuwe- als tweedehands autobanden, balanceren van de wielen, uitlijnen.

Adres: Rijnsburgerweg 134, 2231 AG Rijnsburg
Telefoonnummer: 0714032759
Stad: Rijnsburg
Route: Rijnsburgerweg 134
Postcode: 2231 AG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Chauffeurs staan als een stel debielen overal te toeteren, asociaal. Met het bedrijf verder geen ervaring. De 1ster is voor jullie chauffeur.
Uitstekende service. Duidelijke communicatie over zeer voordelige! prijs. Gebeld en direct geholpen. Heel vriendelijke personeel. Prima wachtruimte met heel lekkere koffie.
Hele fijne zaak, erg klantvriendelijk en eindelijk eens iemand die verstand van banden en velgen heeft en vooral van balanceren. Ook voor APK en onderhoud kunt u hier terecht hoorde ik. Wat mij betreft en ik ben een zeer ervaren autofreak en veel eisend en erg precies een absolute aanrader !!
Duidelijk en eerlijk over de prijs. Achteraf bleek iets niet vervangen te hoeven worden. Ik kreeg direct korting en werd alleen de controle tijd gerekend. Altijd super vriendelijk behandeld.
Alleen iets mee doen als je ruzie met je geld hebt. Reageren niet op e-mails en slecht toegankelijk vanaf de weg.
Er moesten op een Ford Edge 4 banden geplaatst worden, cliënt had deze via marktplaats gekocht gaat niet over de kwaliteit zijn netjes gewisseld maar je mag van zo'n bedrijf verwachten dat ze weten welke druk de banden moeten zijn. De boordcomputer van de auto vertelde mij dat de druk niet goed was, ik vroeg dit nog aan de monteur die vertelde mij dat de computer dit uiteindelijk overnam. Nou ik vertrouwde zijn oordeel al niet en vond 2,3 bar voor 20" wel erg laag. Ford Nederland gebeld en die vertelde voor 2,9 en achter 3,5 hij vertelde mij dat je dat zo online kan vinden. Nooit meer RBC
Het werd tijd om eens nieuwe banden te nemen voor mijn auto. Ik belde de Rijnsburgse Banden Centrale op en kon direct langs rijden! Onder het genot van een heerlijke kop koffie werden mijn twee voorbanden verwisseld. Een bedrijf met de juiste kennis over autobanden! Ik ben zeer tevreden:
Nieuwe banden werden meteen op mijn bedrijfsauto gezet. Na een half uurtje kon ik mijn weg weer vervolgen. Zeer tevreden over RBC!
Banden snel besteld, prima prijs, prima service, vriendelijk personeel. Volgende keer weer.
Je word meteen geholpen...drinken word voor je gehaald...prijzen zijn netjes!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid