facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijnlandhaven

Rijnlandhaven

Info

Voor wonen, werken en/of recreëren zoals u dat wilt!

Adres:
Telefoonnummer: 0315324126
Stad: Silvolde


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Alliance Makelaars, Funda Silvolde Geurinkstraat, Korenweg 52, Silvolde, Funda Silvolde lovinkweg, Funda Melkweg Silvolde, Schoolstraat Silvolde funda, Dinxperloseweg 14 Silvolde, Funda marktstraat 13 Silvolde
Recensies
De heer Bakker is een aimabel persoon: komt zijn informatieplicht naar potentiële kopers toe na en schroomt niet, ook al is het nieuws minder goed, de telefoon te pakken en je volledig te informeren. Een aanrader en vooral een voorbeeld voor andere makelaars.
altijd vriendelijk en goed geholpen! Zeer tevreden.
Ik doe al ruim 40 zaken met John Bakker. Is in 2004 een halve pagina in de krant over geschreven. Altijd zeer positief in zowel aan- als ver-koop. Zou het zo weer doen.
Makelaar is nooit te bereiken, word van het kastje naar de muur gestuurd door de telefoniste. Ook de mails worden niet beantwoord.
Slecht deze makelaar geeft geen reactie op biedingen, misschien te laag bod ,maar een reactie is wel zo netjes......
Prima ervaringen met deze makelaar. Een zeer goede makelaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid