facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RIJKS

RIJKS

Info

RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum

Adres: Museumstraat 2, 1077 XX Amsterdam
Telefoonnummer: +31 (20) – 6747 555
Stad: Amsterdam
Route: Museumstraat 2
Postcode: 1077 XX


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: rijks menu, rijks restaurant chef, rijks iens, rijks amber, rijks nerua, rijks kip, vermaat rijks, rijks restaurant reserveren
Recensies
Twee weken terug voor de derde keer in een jaar hebben we hier gegeten. Het eten is iedere keer weer verrassend en heerlijk! Het personeel is zeer vriendelijk en zeer behulpzaam! Bij het eten heerlijke bijpassende wijnen gedronken door middel van een wijn arrangement. Een deel van de ervaring bestaat uit de wijn-spijscombinaties die iedere keer weer zeer geslaagd waren! Een kleine kanttekening. Bij een 6 gangen menu dat vooraf is gegaan door een glas bubbels betekent dat je meer drinkt als ons gezelschap eigenlijk wilde. Dat losten wij altijd op door voor een BOB arrangement te kiezen, zodat je wel kunt genieten van de combinaties. Dorst lessen doe je wel met water. Tot onze stomme verbazing was dit niet meer mogelijk. De keus was dus ofwel af en toe een ronde overslaan en de combi missen ofwel meer drinken als eigenlijk gewenst. Of dit een commerciële reden heeft of een andere weet ik niet, maar dit is absoluut geen verbetering van de service. Hopelijk komt het restaurant hier op terug!
De prachtige tentoonstelling Japans Lak gezien. Zeer de moeite waard. Onvoorstelbaar hoeveel tijd, geduld en vakmanschap hier in gaat zitten met verbluffende resultaten. We kwamen weer met de nodige kilo's boeken thuis.
Absoluut heerlijk gegeten en perfecte wijn-spijscombinaties. Vriendelijke en toegankelijke bediening. Wel veel verschillende gezichten die aan tafel kwamen. Daarnaast verslapte de aandacht na 5 gangen: we kregen bij gang 6 en 7 geen wijn aangeboden en glazen werden niet meer bijgevuld met water. Heeft misschien te maken met een personeelstekort? Enig echte minpunt was dat ze 2 x 5 volle glazen hadden aangeslagen i.p.v. 6 halve glazen + 1 heel glas, wat 60 euro scheelt. Was verder goed opgelost, maar wel erg slordig.
Afgelopen week hier voor de 2e keer binnen geweest en tijdens covid heb ik ook 2 keer van het 'thuis afmaken' menu mogen genieten. Hele leuke sfeer, erg goed eten en prachtige locatie bij/aan het Rijksmuseum.Eten: 5/5
Lekker gegeten in een prina sfeer. Qua eten voor mij iets te veel tadata. Personeel mag nog wel wat beter: - legt soms uit wat je krijgt niet consequent - als je geen wijn drinkt en niet actief iets anders vraagt krijg je niets te drinken.
Zeer vriendelijk ontvangst, prettige, snelle en vriendelijke bediening. Het eten was echter absoluut geen wauw. Het was lekker maar in mijn optiek niet bijzonder genoeg om hier nog eens terug te gaan en zeker niet voor deze prijs!!, jammer!
Fantastisch gegeten bij Rijks. Het signature dish; ‘Millefeuille van rode biet’ is een absolute aanrader. Heerlijke bijpassende wijnen gedronken en fijne, relaxte, gezellige maar zéér professionele bediening van Friso!
Sept 2019 heerlijk 5-gangen diner genuttigd bij Rijks. Absoluut ons beste diner ooit. Smaak sensatie 2.0! Ook waren de bijpassende wijnen geweldig. Het personeel was af en toe een beetje rommelig/in de war, maar dat deed niet af aan het perfecte eten. Wij komen zeker een keer terug en zullen onze vrienden vertellen over de geweldige ervaring.
Ja dus heel goed...feestje en iedereen doet zijn best...Maar drukke winkel...dus ja meubilair...beetje sleets mag de pret niet drukken!
Geweldige tentoonstellingen over kleine beestjes en neushoorn Clara ! Mooie bruiklenen overal vandaan. Het Rijksmuseum weer op zijn best !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid