facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijcheck Motoren

Rijcheck Motoren

Info

RijCheck Motoren, voor groot- & klein onderhoud, reparaties, schadeherstel, motorverhuur en voor een GRATIS check-up!

Geschiedenis

Ga je van de zomer lekker met je motor op pad?! Rijd je mee met een toertocht? Is je motor jouw dagelijkse vervoermiddel? Dan dient je motor natuurlijk in optimale staat te zijn; veiligheid boven alles!

RijCheck Motoren is een zelfstandig motorfietsonderhoudsbedrijf waarvan de werkplaats zich bevindt in het pand van RijComfort RijOpleidingen in Wormer. Onze monteur met ruim 20 jaar werkervaring bij grote motorfietsonderhoudsbedrijven stoomt je motor klaar voor gebruik.

Denk aan een total check-up, kleine- of grote beurt, remblokken, ketting vervangen/stellen/smeren, banden, schadeherstel etc.

Uiteraard is onze werkplaats voorzien van alle benodigde apparaten, onderhoudsmiddelen en gereedschappen om jouw motor weer in topconditie te krijgen. Tevens zijn wij lid van de BOVAG en bieden wij jou, zoals elke BOVAG tweewieler bedrijf dat doet, de BOVAG garantie aan (standaard 3 maanden).

Tenslotte is onze prijsstelling erg scherp en leveren wij kwaliteit onder het mom van kennis, ervaring, professionaliteit en service. Ter kennismaking bieden wij je gratis Check-up aan.

Kom met je motor langs op de Stofkuipstraat 1b in Wormer en wij kijken in hoofdlijnen je motor na. Jouw motor wordt dan op verschillende veiligheidsaspecten gecontroleerd. (Wij hebben een gratis ophaal- en wegbrengservice of er staat eventueel een leenmotor tot je beschikking!)

Adres: Stofkuipstraat 1b, 1531 NC Wormer
Telefoonnummer: 0756424411
Stad: Wormer
Route: Stofkuipstraat 1b
Postcode: 1531 NC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Qualitymotors Qualitymotors 39 meter Een lokale garage die 6 dagen per week geopend is en waar kwaliteit centraal staat! ...
Kymcodokter.nl Kymcodokter.nl 47 meter Werd heel vriendelijk geholpen door telefonisch contact. Bestellen en betalen was hee...
Recensies
Ik ben hier niet geweest
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid