facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Riitano Tegel- en Natuursteenwerken

Riitano Tegel- en Natuursteenwerken

Info

Tegelzetter, tegelhandel en zagerij met uitgebreide showroom voor wandtegels, vloertegels, natuursteen en mozaïek. Showroom te bezichtigen op afspraak.
Missie: Elke klant, elke ruimte, elke tegel is anders. Die variatie maakt dit vak zo leuk!

Geschiedenis

Bij Riitano geven we je advies over wandtegels, vloertegels, natuursteen en mozaïek. Voor zowel in huis als buiten. We hebben een uitgebreide showroom in
’s-Hertogenbosch waar we de tijd voor je nemen. Op afspraak nemen we je mee door onze collectie.

We willen onze klanten helpen degelijke tegels op de goede manier te zetten, te voegen en af te werken. De combinatie van tegelhandel en tegelzetter werkt voor veel klanten goed. Klanten zijn blij dat hun projecten snel doorlopen en goed worden afgerond. Tegelkopers vragen ons daarom meestal ook aan het werk te gaan als tegelzetter.

Adres: Rietveldenkade 50-52, 5222 AJ 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 07363127940654217594
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Rietveldenkade 50-52
Postcode: 5222 AJ


Recensies
Voor de tweede keer heeft Riitano mijn tegels geleverd en geplaatst. Super blij mee, prachtige kwaliteit tegels uit Italië. En vooral belangrijk, afspraak is afspraak, er wordt keurig netjes vakwerk geleverd. Echt een aanrader als je vakmensen zoekt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid