facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RIGA Golf

RIGA Golf

Info

Voor de particuliere en zakelijke golfer is RIGA Golf de (winter-) golfvereniging bij uitstek.

Onbeperkt spelen en lessen vanaf € 37,50 per maand. Zie onze site www.rigagolf.nl of neem contact met ons op.

Geschiedenis

Het maakt niet uit welke golfer u bent. Zowel beginnende, gevorderde als zakelijke golfer zijn bij ons welkom!

Komt u individueel of in teamverband, voor lessen, om te trainen, wilt u zakelijk netwerken, heeft u een bedrijfsfeestje of wilt u gewoon lekker een balletje slaan? Het is allemaal mogelijk naar uw wensen bij RIGA Golf.

Naast indoor golf ook outdoor golf (Golfclub Erve Braakman & Golfclub de Lage Mors)! U kunt bij en met ons het gehele jaar door uw golfkwaliteiten verbeteren en daardoor uw golfplezier vergroten.
De mogelijkheden van RIGA Indoor Golf (oktober t/m maart) zijn zo uitgebreid dat vrijwel alle facetten van het golfspel te beoefenen en te verbeteren zijn. Van 18 holes golfen op St. Andrews tot wekelijkse trainingen!

Namens het team van RIGA Golf hopen wij u graag te mogen verwelkom!



"Riga indoor Golf, hét indoor centrum van Oost Nederland is één van de meest geavanceerde Indoor Centre’s van Europa.Riga Indoor Golf hét indoor centrum voor iedereen.Al meer dan 7 jaar is Riga Indoor Golf een vertrouwd gezicht in de golf wereld. Onlangs zijn wij verhuisd vanuit Nijverdal en hebben onze intrek genomen binnen het Aparthotel Delden.Onze Trackman apparatuur zal u doen versteld staan van de realistische weergave, kom en ervaar het vooral zelf op een van onze 9 indoor banen.#golf #indoorgolf #trackman #gvb #bedrijfsfeest"
Adres: Bedrijvenweg 3, 7442 CX Nijverdal
Telefoonnummer: 0617612329
Stad: Nijverdal
Route: Bedrijvenweg 3
Postcode: 7442 CX


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: Golf Aparthotel Delden, Lage Mors Golfbaan, Verlichte driving range
Recensies
Hoe mooi is het, dat als het weer te slecht is om te golfen, je gewoon in de hal een balletje kunt slaan met een hapje en een drankje erbij. Erg gaaf!
Mooie indoor golfbaan, vele mogelijkheden en leuke ontvangst. Kleine bar aanwezig. Een aanrader om eens te bezoeken , vooral in de winter veel mogelijkheden en spelen op alle bekende golfcourses. Vriendelijk personeel , uitleg en lessen mogelijk.
Leuke activiteit, virtueel golfen. Helaas door corona beperkte horeca.
Voor golfliefhebbers een toplocatie voor overbrugging van de wintermaanden. Met de modernste technieken kunnen je golfkwaliteiten worden bijgeschaafd.
Geweldig leuk om te doen met je bedrijf! Ook gezellige bar. Echt een aanrader!
Het is een mooie oplossing om de winter door te komen, erg gezellig en gastvrij.
Lekker overwinteren. Buiten sneeuw en binnen de mooiste golfbanen
Top locatie! Gastvrij, echte aanrader, erg leuk
In de donkere dagen toch lekker golfen. Indoor golf.
Gezellig en altijd warm en droog ;-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid