facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rietvinktransport

Rietvinktransport

Info

Wij bieden
opslag en transport van:
- Agrarische producten
- Goekoeld & ongekoeld
- 10 foot container te koop of te huur

Geschiedenis

Wij zullen ons eerst even voorstellen. Transportbedrijf Rietvink is bedrijf met meer dan 80 jaar ervaring echter met een jonge visie.
Wij beschikken over diverse trekkende- en getrokken eenheden die dagelijks door heel Nederland rijden. Met geconditioneerde- en schuifzeilen trailers of een semidieplader rijden wij onder andere ook naar België, Duitsland, Frankrijk en Engeland.
Onze core business is het vervoeren van bloembollen, maar wij zijn ook actief in het vervoeren van (non-)food producten.
Wij beschikken over veel kennis en expertise, waardoor wij veel mogelijkheden bieden aan de afnemers en breed inzetbaar zijn.



"Transportbedrijf Rietvink in Julianadorp is een familiebedrijf met meer dan 90 jaar ervaring, echter wel met een jonge visie. Wij beschikken over diverse trekkende en getrokken eenheden die dagelijks door heel Nederland rijden. Met geconditioneerde- en schuifzeilen trailers of semi dieplader rijdt Rietvink ook door het buitenland heen, onder andere naar België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Italië, Zwitserland en Engeland. Rietvink Transport zet zich sinds 1929 in met humor en passie voor oplossingsgerichtheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid."
Adres: Schoolweg 76a, 1787 AW Julianadorp
Telefoonnummer: 0223641781
Stad: Julianadorp
Route: Schoolweg 76a
Postcode: 1787 AW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RSTS  Romkes Speciaal Transport Service RSTS Romkes Speciaal Transport Service 2 km Voor u: Transportbegeleiding en ontheffingservice [email protected] 0624747584 +3162474...
Recensies
Snelle service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid