facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RIEtheater

RIEtheater

Info

Het RIEtheater is het enige undergroundtheater van Woerden.Intieme optredens waarbij je bijna op schoot van de artiest zit.

Adres: Franse Steeg 6, 3441 CW Woerden
Telefoonnummer: 0638720370
Stad: Woerden
Route: Franse Steeg 6
Postcode: 3441 CW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Klooster Woerden Het Klooster Woerden 219 meter Wij hebben toch een partijtje genoten van @gerardalderliefste en zijn vrienden. Wat ...
Stichting Straattheaterfestival Woerden Stichting Straattheaterfestival Woerden 474 meter Wij organiseren iedere laatste zaterdag van Juni een groots Straattheaterfestival in ...
Attitude 54 Dancestudio Attitude 54 Dancestudio 1 km Leuke dansschool! Voor kleine kinderen maar ook voor volwassenen
Recensies
Leuk klein theater. Zowel op het toneel als in de zaal veel sfeer
Persoonlijk ben ik een fan van het RIEtheater. Een klein theater met gevarieerde voorstellingen en andere activiteiten, tegen een prijs waarvoor het eigenlijk niet kan. Dat wordt wel enigszins gecompenseerd door de prijzen van de drankjes. Ik ken het van een dansavond, de nacht van Woerden en een voorstelling, en alle keren is het me goed bevallen. Een theater in een souterrain, met een asfalt vloer, het klinkt wat apart maar het is gezellig!
Mathilde Santing. Akoestisch werd ik meegenomen met haar reis door de muziek. Heel aangenaam, magisch en rakend. Rietheater is klein en maakt dit mogelijk. Een plek waar muziek nog muziek is. Gewoon naar toe gaan!
Aanwinst voor de stad Woerden, Marcel Fokker als aanjager, ern top combinatie. Super agenda met een diversiteit aan uitvoeringen en optredens.
Leuke plek! Veel sfeer, erg origineel. Live muziek! Waren er maar meer zulke plekken.
Supergezellige kleine gelegenheid. De keuze in drank is wat mij betreft prima en daarbij zijn de prijzen niet overdreven.
Leuke plek voor een feestje of een intieme theater voorstelling. Echt een huiskamer gevoel!
Het is een leuke ambiance om een feest te vieren. Bedienend personeel is ook heel erg aardig
Live muziek, enthousiasme, theater, plezier. Waren er maar meer zulke plekken!
Top plek echt een grote verrassing. Fijne informele sfeer, gezellige mensen. Een absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid