facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rietdijk Auto

Rietdijk Auto

Info

Al meer dan 40 jaar het adres voor een goede en betrouwbare occasions tegen messcherpe concurrerende internet prijzen !



"Let Op Wij zijn op Afspraak geopend !!!!"
Adres: Reeweg-Zuid 32B, 3317 NH Dordrecht
Telefoonnummer: 0786170430
Stad: Dordrecht
Route: Reeweg-Zuid 32B
Postcode: 3317 NH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Magic Carwash Magic Carwash 1 km Binnen/buiten wassen, waxen, poetsen/polijsten, ceramische coating, hondenharen verwi...
Autorijschool Martinique Autorijschool Martinique 2 km Ik ben niet zo'n boekenworm, rijles theorie stond al een jaar op de planning maar ik ...
Recensies
Hier in november 2022 mijn nieuwe opel astra 1.6 2011 gekocht. Ben tot nu toe nogsteeds zeer tevreden met me nieuwe bolide. Ruben is goeie vent . Recht door zee en wil je graag helpen. Auto was ook netjes afgeleverd . Kortom meer dan dik tevreden! Super autobedrijf Gr louwe
Eerste auto gekocht, erg tevreden mee. Goeie service en een goede prijs! 2 weken na het aanschaffen mijn auto ging het lampje kapot. In overleg met de eigenaar de kosten nog vergoed gekregen.
Fijn en goed geholpen bij de aanschaf van een automaat voor mijn moeder, de auto werd zelfs nog 4 dagen vastgehouden zodat we op een zaterdag langs konden komen. Top!
4 maanden geleden heb ik mijn eerste auto gekocht bij Rietdijkauto. Na een maand zoeken, bij verschillende dealers/garages geweest te zijn zoekend naar een Opel corsa uit het bouwjaar 2009 met niet al teveel kilometers voor een leuke en schappelijke prijs kwam ik bij Rietdijk auto terecht. Na een praatje gemaakt te hebben kon ik gelijk een proefrit maken. De auto reed goed, motorisch in orde zover ik kon zien en super netjes van binnen/buiten! Tijdens het rijden ging er een airbaglampje branden in het dashborad. Toen we terug kwamen van de proefrit werd er gelijk naar gekeken en er bleek een storing onder de passagiers stoel te zitten. Na een praatje gemaakt te hebben zei ik dat ik hem wel graag wil hebben maar die storing wel opgelost moest worden. Zonder dat er moeilijk werd gedaan is dit opgelost en 3 dagen later kon ik mijn auto ophalen! Nu 4 maanden later rijdt hij nog steeds als een zonnetje en heb er geen enkel probleem mee. Kortom super vriendelijk, leuke auto's voor een leuke prijs en een goede service! Zeker een aanrader.
Ik heb lang gezocht naar een leuke goede auto, Opel Corsa 1.2 toen kwam ik uit bij Rietdijk Auto's . Gelijk een goed gevoel ,netjes, betrouwbaar, Serieus, wetend waar hij over praat en recht door zee! In het gesprek was hij gewoon eerlijk zonder een mooi praatje op te hangen. Bij inruil werd er gewoon verteld waar het op stond. Ben zeer tevreden en zeker met de service. Er waren wat kleine dingetjes maar deze zijn gelijk verholpen. Ik heb nu zeker de auto die ik zocht ,dus als je een leuk autootje zoekt beveel ik je Rietdijk Auto's van harte aan!!!! Ik laat niet snel online een recensie achter, maar deze man verdient het.
Vorige maand mijn eerste autotje, een Suzuki Alto, gekocht. Op zaterdag om 19.00 uur gaan kijken. Dit is allemaal geen probleem. Bij het sluiten van de deal zijn er wat dingen besproken en die zijn uitgebreid nagekomen. 3 dagen later kon ik hem ophalen en alles wat besproken is, is ook gebeurt. Nog wat kleine mankementjes gevonden. Woensdag avond de auto gebracht en donderdag avond kon ik hem weer ophalen. Alles is opgelost en mijn bluethooth radio is met een geweldige service gemonteerd. Hier ben ik zeer dankbaar voor! Wanneer mijn autotje, ooit, aan vervanging toe is weet ik wel waar ik als eerste ga kijken! Onze complimenten voor de service.
Wij hebben daar onze mazda 2 automaat gekocht naar volle tevredenheid. Ik durf zeker te zeggen dat ie rijdt als een zonnetje. De auto is zijn geld zeker waard zoals het zich er nu uit laat zien. Dit garagebedrijf is zeker een aanrader geen onnodige poespas of druk tot aankoop aanwezig. Gewoon straight to the point. Proefrijden en dan is het aan jezelf.Eerlijk en oprecht. Het puntje wat er mee was wordt keurig netjes opgelost. Iemand die gewoon passie heeft voor het vak en niet voor het snelle geld. Kortom het bedrijf wat ik zou aanraden voor een betrouwbare occasion waar een woord een woord is.
In juli 2015 heeft mijn vróuw een ford Fusion gekocht. Netjes geholpen bij het zoeken naar haar eerste auto, goede prijs, Apk gekeurd. Inmiddels rijdt ze al weer 4 maanden met veel plezier en zonder problemen. Goede keus geweest.
Een kleine maand geleden een auto gekocht bij Rietdijkauto. De prijs kwaliteit bij deze dealer is tip top in orde. Ook word je zeer gastvrij ontvangen en is de service uitstekend! Ik zou Rietdijkauto zeker aanbevelen voor een leuke occasion!
Wij hebben bij Rietdijk auto's een oude goedkope maar goede auto gekocht , vanaf het eerste moment een goed gevoel bij de verkoper , en is inderdaad heel betrouwbaar gebleken . Wat een verademing , om echt vertrouwen te kunnen hebben in een autoverkoper !! Wil Rietdijk auto's graag bij iedereen aanbevelen !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid