facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rietdekkersbedrijf René Bouwknegt

Rietdekkersbedrijf René Bouwknegt

Info

Nijeveen

Geschiedenis

Wij zijn een allround rietdekkersbedrijf. Sinds ons bestaan hebben wij tal van projecten, zoals boerderijen, woningen, schuren en nieuwbouwprojecten van riet voorzien. Elk project is maatwerk en wij helpen ook u graag uw wensen te realiseren.

Wij werken zowel voor particulieren als aannemers in voornamelijk Drenthe, Friesland, Overijssel en Gelderland. Uiteraard zijn wij lid van de Vakfederatie Rietdekkers zodat u verzekerd bent van kwaliteit en de juiste zorg voor uw rieten dak.

Naast rietdekken leveren wij ook aan rietdekken gerelateerde diensten. Om een compleet service pakket te kunnen bieden op dit terrein, kunt u bij ons terecht voor:




•Schoonmaken en reparatie
•Aanbrengen schroefdakplaten
•Ouderwets vlechtwerk
•Spuiten tegen alg- en mos
•Plaatsen dakramen
•Vervangen sporen Heeft u belangstelling of wilt u meer weten? Wij zijn u graag van dienst voor een vrijblijvend advies.

Adres: Dorpsstraat 149, 7948 BP Nijeveen
Telefoonnummer: 0653961998
Stad: Nijeveen
Route: Dorpsstraat 149
Postcode: 7948 BP


Recensies
Komt afspraken na en levert super werk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid