facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rietdekkersbedrijf Batema

Rietdekkersbedrijf  Batema

Info

Batema voor Rietendaken in Friesland, Groningen , en Drenthe
Een Rietendak Van Batema Beslist Beter voor nieuwe daken, onderhoud ,reparatie ,en uilenborden van compleet Kunststof



"voor volledig #Friese #kunststof voor #goedkope #uileborden de laagste #prijs. neem gerust contact met ons op via onze site.batema"
Adres: De Haleweg 35, 9104 DD Damwoude
Telefoonnummer: 0610339469
Stad: Damwoude
Route: De Haleweg 35
Postcode: 9104 DD


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Uileborden, Kunststof uilenbord, Uileborden prijzen, Uilenbord zelf maken, Uilenbord Westergo, Uilenbord soorten
Recensies
We hebben weer prachtige kunststof uilenborden op onze boerderij. Snelle en hartelijke service. Ze denken mee en ze leveren een goed en stevig eindproduct. Ook het plaatsen deden ze grondig. De dakbevestiging is weer stevig en ook netjes en weer waterdicht afgewerkt. We zijn zeer tevreden. De foto's zijn wat donker....maar ze zijn echt mooi.
Prachtig degelijk kunststof uilebord. Op maat gemaakt naar eigen ontwerp. Aanpassingen over kleur en vorm altijd mogelijk.
Zo ontzettend blij met onze prachtige Uleborden. Batema heeft onze oude Uleborden gerestaureerd. Na een online aanvraag direct reactie en een snelle levering en plaatsing. Nu weer een prachtig compleet dak op onze boerderij. Voorheen waren ze wit met groen maar nu antraciet net zoals onze kozijnen.
Batema heeft prachtig maatwerk gemaakt en gemonteerd. Uileborden op huis en schuur
Zeer tevreden over de levering en plaatsing van 2 uilenborden op onze vakantiewoning op park it Wiid in Earnewoude. Snelle en adequate communicatie. Top!
Goede afspraken, snel geleverd, we zijn erg tevreden!
Hele goede service, alles verliep volgens afspraak. Batema heeft prachtige uilenborden voor ons gemaakt. We zijn zeer tevreden!
Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden, een prachtig resultaat!
Echte vakmanschap!! Volledig naar wens gemaakt. Van ontwerp tot installatie werd er prima mee gedacht naar de verschillende opties. Ik zou dit bedrijf iedereen kunnen aanraden. Al met al een zeer tevreden klant.
Wij wilden nieuwe uilenborden, daar de oude echt aan vervanging toe waren. Na enig zoeken met de firma Batema een afspraak gemaakt. Fijne mensen die vakwerk leveren. Wij zijn er erg blij mee. Dank jullie wel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid