facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rietbergh maatpakken & trouwpakken

Rietbergh maatpakken & trouwpakken

Info

Rietbergh® is de specialist in het vervaardigen van custom-made maatpakken, trouwpakken, smokings en alle bijbehorende accessoires.

Geschiedenis

Rietbergh is een bedrijf gespecialiseerd is in het vervaardigen en verkopen van custom-made maatkleding onder eigen merknaam. Onder maatkleding vallen maatpakken, trouwpakken op maat, maatshirts, maatovercoats, maatpantalons, maatgilets, enz. Rietbergh is er voor zowel individuen als organisaties.



"Rietbergh is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige- en custom-made maatpakken, trouwpakken & smokings onder eigen merknaam. Rietbergh is leverancier van een totaalpakket en levert alle benodigdheden voor bij de maatpakken, trouwpakken en smokings, waaronder dassen, overhemden, strikken, schoenen, bretellen, etc. Rietbergh wordt geleid door broer en zus Rutger en Daphne Rietbergh en is opgericht in 2006. Rietbergh is o.a. de vaste leverancier van alle maatpakken en maatshirts van het NOS journaal. Naast het NOS journaal kleedt Rietbergh ook vele bekende- en minder bekende Nederlanders. Sinds 2012 is Rietbergh pionier in het maken van luxueuze custom-made trouwpakken op maat."
Adres: Schans 1, 6931 SG Westervoort
Telefoonnummer: 0263203378
Stad: Westervoort
Route: Schans 1
Postcode: 6931 SG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Trouwpak op maat, Trouwpak kopen, Beige trouwpak, Trouwpak man 2022, Trouwpak Ede, Unieke trouwpakken, Roze trouwpak, Trouwkostuum heren
Recensies
Voor zover ik me kan herinneren is dit het eerste bedrijf die gemiddeld 5 sterren reviews heeft... en dit is meer dan terecht. Ik ben hier voor een trouwpak gekomen, maar heb een ervaring gekregen. De expertise van Rutger en zijn collega's en de oprechte aandacht die ze voor mij en mijn maatpak hebben laten zien, hebben mijn beeld van hoe klantenservice zou moeten zijn voor goed veranderd.
Vanaf minuut 1 geweldig geholpen door Rutger. Ik wist niet dat een pak op maat zoveel werk kon hebben maar na de eerste afspraak van enkele uren was al duidelijk dat we te maken hadden met top kwaliteit. Alles was aanwezig om er een geweldig trouwpak van te maken. Na de eerste afspraak geregeld contact om alles perfect af te stemmen. Niet anders dan verwacht zat het pak als gegoten bij het ophalen. Toen anderhalve week van te voren bleek dat er nog een aanpassing nodig was, was dit ook zo geregeld. Enorm bedankt Rutger en zijn team voor de provisionele hulp!
Via vrienden bij Riethberg terechtgekomen en dit was ook meer dan terecht waarom ze mij naar Riethberg door hadden verwezen. Van begin tot eind zeer goed geholpen door Daphne. Daphne verstaat haar vak goed en weet precies aan de juiste knoppen te draaien om tot een prachtige eindresultaat te komen. Het geld dubbel en dwars waard en ik kijk er naar uit om het pak te mogen dragen op onze bruiloft 20 mei. Dankjewel!
5 sterren voor dit geweldige team! Zeer professioneel wordt je hier geholpen. Hier wordt geluisterd naar wat de klant wilt. Het wordt zelfs nog werkelijkheid tot in de laatste details! Ik wil ook iedereen adviseren om hier meteen een afspraak te maken, kijk niet verder want er is niets beters dan Rietbergh. Een dikke 10 voor Daphne & Ferry. Ik ben super blij met jullie! Personeel: hier weten ze wat maat werk is, hier is een heel breed assortiment aan stof. Ze hebben alles in huis waar een klant naar opzoek is! Winkel: Hele mooie ruimte voor je zelf waar je met je vrienden/familie welkom bent om rustig in alle stilte zonder last te hebben van andere klanten in de winkel kan bespreken wat de mogelijkheden zijn. Mijn ervaring: meerdere winkels bezocht. Rietbergh was de laatste waar ik heen ging, ik vond de afstand best ver vanaf Spijkenisse. 150km enkele reis. Echter waren de andere eerdere bezoeken zonde van mijn tijd. Rietbergh heeft alles in huis om 100% te slagen! Wat ik ook graag wil delen met een ieder. Zoek niet verder dit is het JUISTE adres waar ook jullie naar opzoek zijn!
Tijdens de zoektocht naar mijn perfecte trouwpak kwam ik de website van Rietbergh tegen. De diverse modellen spraken mij enorm aan en heb daarom ook direct een afspraak gepland. Wat ik leuk vind aan team Rietbergh is dat er alle tijd voor je wordt genomen om jouw perfecte plaatje te creëren. Niets is te gek en aan alle details wordt goed over meegedacht. Ik ben super blij met mijn aankoop en zou het iedereen willen aanraden.
Ik heb bij Rietbergh een mooi pak op maat laten maken. Ik ben al die keren geholpen door Eefje. Ik ben al die keren dat ik daar ben geweest goed en netjes geholpen! Van a tot z is alles naar wens verlopen, en ben erg blij met het eind resultaat. Nogmaals bedankt Rietbergh!
Via mijn zwager ben ik bij Rietbergh uitgekomen voor mijn trouwpak. Ik ben het voor mijn werk gewend om pakken te dragen maar wilde voor mijn bruiloft iets bijzonders. Ik ben nog nooit zo goed geholpen in een kledingwinkel. De expertise en de persoonlijke benadering vond ik echt heel erg fijn. Ze houden heel erg rekening met je wensen, denken met je mee, hebben oog voor detail maar geven ook hun eigen mening. Je hebt totaal niet het idee dat ze snel een pak willen verkopen maar dat je ook echt 100% tevreden bent. Al met al een top zaak!
Inmiddels ook mijn beste vriend aan laten kleden voor zijn bruiloft , super weer gegaan en heel mooi trouwpak Daphne dank
Rietbergh is de specialist in maatpakken en dit voor mijn trouwpak ook meer dan waard gemaakt. Het pak werd vakkundig opgemeten en ik ben erg goed geadviseerd! Nadat ik wat was afgevallen hebben zij mij erg goede service verleent en het pak alsnog perfect passend gemaakt. Op onze bruiloft heb ik veel complimenten gekregen wat voor prachtig pak ik aan had.
Voor mijn trouwpak ben ik bij diverse zaken langs gegaan. Bij Rietbergh had ik gelijk het gevoel dat zij echt iets speciaals konden maken. Ze hebben voorbeelden en denken goed met je mee. De service is heel persoonlijk en ze nemen de tijd voor je. Het resultaat is een schitterend trouwpak waar ik ontzettend blij mee ben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid