facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rieske Aanhangwagens

Rieske Aanhangwagens

Info

Wij zijn een bedrijf dat 24 jaar geleden zijn eerste aanhangwagens bouwde en snel haar plaats in de aanhangwagenwereld heeft verworven.

Geschiedenis

Rieske Aanhangwagens is importeur is voor Nederland van de Agados aanhangwagens en al jaren actief met de verkoop hiervan. Met een jaarproduktie van meer dan 25.000 aanhangwagens behoort Agados tot één van de grootste aanhangwagen producenten van Europa. Met allerlei soorten en maten van 750 kg. tot en met 3.500 kg. vind u bij ons zeker wat u zoekt. Bagagewagens, bakwagens, plateauwagens, motortrailers, bakwagens, autotransporters 2- zowel als 3 asser, 3-zijdige kipper, tandemasser. De motortrailer Kangaroo 750 kg. is getest door Moto73 en kwam als aanrader uit de test, zowel in kwaliteit als prijs. De aanhangwagens zijn van een dermate hoge kwaliteit dat wij 3 jaar fabrieksgarantie kunnen bieden en 10 jaar garantie op het chassis.



"Rieske Aanhangwagens is importeur voor Nederland van de Agados aanhangwagens en al jaren actief met de verkoop hiervan. Met een jaarproductie van meer dan 25.000 aanhangwagens behoort Agados tot één van de grootste aanhangwagen producenten van Europa. Met allerlei soorten en maten van 750 kg. tot en met 3.500 kg. vind u bij ons zeker wat u zoekt. Bagagewagens, bakwagens, plateauwagens, motortrailers, bakwagens, autotransporters 2- zowel als 3 asser, 3-zijdige kipper, tandemasser."
Adres: Heerewaardensestraat 34b, 6624 KK Heerewaarden
Telefoonnummer: 0487 - 573114
Stad: Heerewaarden
Route: Heerewaardensestraat 34b
Postcode: 6624 KK



op zoek naar gerelateerd: Bagagewagen kopen, Rieske bagagewagen te koop, Rieske b150, Agados
Recensies
Geweldig bedrijf,goed geholpen,vriendelijk,komt afspraken na
Hele grote fan van dit bedrijf! Als je even snel een aanhanger nodig hebt kun je dit bedrijf bellen en hem meteen ophalen. Prijzen zijn erg eerlijk en het is niet zo'n gedoe. De beste man eigenaar van het bedrijf vind het ook niet erg als je de aanhanger na sluitingstijd terug komt brengen. Heb een paar keer een avond een aanhanger nodig gehad, en bij dit bedrijf kon ik hem soms tot in de nacht terugbrengen! Zonder extra kosten. Zeer tevreden.
Ben hier geweest voor reparatie. Eerlijk, helder en een goed advies!
Ik heb daar al weer heel wat jaren geleden een bagage aanhanger gekocht en dat was een superdegelijk produkt waar ik jaren plezier aan heb gehad. Heel vriendelijk personeel. B Noppen uit Monster.
Faire prijzen en goede service. Aanrader.
Goed maatwerk. Heel klantvriendelijk.
Goede service en garantie
Goede service
Vertaald door Google Markeer plaats !! Origineel Mark place !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid