facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rients Faber

Rients Faber

Info

Rients Faber is al meer dan 35 jaar actief in de verkoop van licht, geluid & beeld. Op onze Facebook pagina houden we jullie op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

Geschiedenis

Met een klein team van vaste medewerkers staan wij voor kwaliteit en stellen wij hoge eisen op audiovisueel gebied. Wij werken uitsluitend met de beste apparatuur, producten waar wij als bedrijf en als team van Rients Faber volledig achter staan. Wij kunnen snel schakelen, onze klant ziet ons als vakkundig en betrouwbaar. De afgelopen jaren zijn wij gegroeid en weten bedrijven ons steeds beter te vinden.



"Audiovisuele middelen – voor al uw audiovisuele oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen professionele geluidsinstallaties voor kerken, bedrijfshallen, sportvelden, sportscholen en horeca. Bovendien zijn wij ook gespecialiseerd in beeld- en lichtinstallaties, zoals geavanceerde domotica systemen, podium- en theaterverlichting, beveiligingscamera installaties en presentatieschermen. Tevens hebben wij ons eigen audiovisuele systeem ontwikkeld, waarin alle functionaliteiten zijn opgenomen: Cenze. Cenze is het antwoord op al uw audiovisuele vraagstukken en biedt volledige controle over licht, beeld en geluid. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, of bel ons om de mogelijkheden te bespreken!"
Adres: Optwizel 74, 9286 EG Twijzel
Telefoonnummer: 0511-544445
Stad: Twijzel
Route: Optwizel 74
Postcode: 9286 EG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Prima zaak met voordelige uitverkoop. Verlichting, vooral kerstverlichting voor een Chinees prijsje.
Het bedrijf voor beeld en geluid. Denken mee in oplossingen en mogelijkheden. Vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid