facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Riena Swaanen Vitalfeld-therapeut

Riena Swaanen Vitalfeld-therapeut

Info

Riena Swaanen Vitalfeld-therapeut
Landrop 29, 5528 NA Hoogeloon
Tel: 06-30605969
[email protected]
www.rienaswaanen.eu
https://riena-swaanen.bemergroup.com/de
KvK: 57366241

Geschiedenis

Vitatec
Body scan & preventieve check up. Met geavanceerde diagnostiek & therapiesysteem worden oorzaken van klachten opgespoord en vervolgens behandeld. Lang voordat er klachten optreden, is meetbaar vast te stellen waar zich verstoringen bevinden. Op deze manier kan de behandelaar vroegtijdig preventieve maatregelen adviseren en kunnen ziekten worden voorkomen.
Er wordt de oorzaak van de klachten behandeld en niet de symptomen, waardoor de klachten verdwijnen. ‘Preventie is een cadeau dat u later uitpakt’.

Voor meer informatie:[email protected]
www.rienaswaanen.eu



"Loop jij vast met je gezondheid en kom je in de reguliere geneeskunde niet verder? Wil je op een natuurlijke manier aan je gezondheid werken?Als vitaalveldtherapeut kijk ik naar het gehele plaatje, het vitaalveld, dat de algehele gezondheid weerspiegelt van jouw lichaam. Mijn missie is om je uitgebreid inzicht te geven in jouw gezondheid en vanuit daar ondersteuning op maat te bieden.Samen werken we naar een natuurlijke leefstijl en een gezond leven! "
Adres: Landrop 29, 5528NA Hoogeloon
Telefoonnummer: 06-30605969
Stad: Hoogeloon
Route: Landrop 29
Postcode: 5528NA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cheryl Pedicure Cheryl Pedicure 951 meter Een weldaad voor u voeten Cheryl Pedicure
Moodcamp Nederland Moodcamp Nederland 970 meter Moodcamp is een bijzondere combinatie van Bootcamp en Mindfulness en wordt buiten in ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid