facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rien Poortvlietmuseum

Rien Poortvlietmuseum

Info

Dit is de officiële Facebookpagina van het Rien Poortvlietmuseum op natuureiland Tiengemeten in Korendijk

Adres: Tiengemeten 14, 3284 BE Zuid-Beijerland
Telefoonnummer: +31 (0)186 661 747
Stad: Zuid-Beijerland
Route: Tiengemeten 14
Postcode: 3284 BE



op zoek naar gerelateerd: Rien Poortvliet Museum, Rien Poortvliet Museum museumjaarkaart, Openingstijden Rien Poortvliet Museum, Landbouwmuseum Tiengemeten, Waar ligt het Rien Poortvliet Museum, Rien Poortvliet Jezus, Rien Poortvliet Soest, Rien Poortvliet tekeningen
Recensies
Mooi museum gerund door passionele vrijwilligers. Het eilandje is echt leuk om per fiets te verkennen.
Leuk museum voor jong en oud. De oudere mensen spreekt voornamelijk de prachtige schilderwerken van Rien Poortvliet aan denk ik, maar ook voor de kinderen is er een gezellige kabouter zolder ingericht waar ze hun ogen uit kijken en creatief bezig mogen zijn. Er is een lift in het museum dus goed toegankelijk voor iedereen. In een uur heb je het wel gezien. Museum bezoek is te combineren met het tevens te bezoeken Landbouw museum.
Gastvrij, vriendelijke vrijwilligers. Rien Poortvliet, wie kent hem niet? Wat was dat een geweldige man, zijn, toch wel, droge humor, de tekeningen en schilderijen, boeken. Leuke, oude filmpjes te zien. Veel schilderijen en tekeningen te zien van zijn hand en de kabouterzolder, leuk voor de kinderen.
Prachtig museum van bekende Hollandse schilder. Rien Poortvliet. Zowel schilderijen van de natuur en fauna, boeken, kabouters zijn prachtig zichtbaar gemaakt. Kinderen zullen hier echt genieten. Ook de verschillende filmpjes brengen Rien en zijn inspiratie uit de Bijbel mooi in beeld. Aanrader dus. Daarnaast gelegen op prachtige eiland Tiengemeente. Dagvullend programma
Lang geleden dat we er geweest zijn maar wij vonden het prachtig om te zien. Poortvliet was een man met bijzonder veel humor en praktisch inzicht. Wij hebben een heel aantal van zijn boeken en deze blijven iedere keer weer leuk om spontaan door te bladeren.
Al een belevenis om met de pont over een behoorlijk winderig en daardoor golvend, breed water naar het eiland te varen. Leuk, klein museum waar de werken van Rien volledig tot zijn recht komen. Veel aandacht voor de kaboutercreatie van Poortvliet en verder een goede thematische opstelling van zijn andere mooie natuurschilderijen die vaak in de kalenders terugkomen. Sympathieke mensen die de ontvangst en de rondleiding verzorgen. Voor de kinderen is er ook het nodige te beleven op de kabouter verdieping.
Blijft een leuke attractie. Jammer dat je geen echte ticket met een afbeelding van de werk van Rien Poortvliet meer krijg.
Onder de indruk van de prachtige kunst en tekeningen die Rien Poortvliet heeft gemaakt. Mooie tentoonstelling waar de vier jaargetijden centraal staan. Je merkt dat het museum met liefde door het personeel wordt gedragen. Over de aankleding is nagedacht en er is zelfs een kabouterzolder!
Altijd leuk, ook voor de kids. Iedere keer anders... Top!
Zo'n getalenteerde man. Heerlijk om zijn werk zo te kunnen zien.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid