facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Riemersma Bakkerij de Korenschool A

Adres: Eyso de Wendtstraat 29 , Kollum 9291 ET, NL
Telefoonnummer: 0511 451 229
Stad: Kollum
Route: Eyso de Wendtstraat 29
Postcode: 9291 ET


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij A J VD Bijl Bakkerij A J VD Bijl 259 meter Warme dag, ijskoffie en mocca taartje aanbevolen! Heeeeerlijke 'echte en verse' slagr...
Recensies
Beste bakker van Kollum en omstreken!! Het brood is echt heerlijk!! Blijft lekker lang vers. Naast brood ook allerlei andere lekkernijen zoals gebak, taart en koeken. Ook de Friese producten volop aanwezig en heerlijk vers en goed van smaak.
Beste suikerbrood van Friesland: klein maar heel fijn. Dit na meerdere tests bij vele andere Friese bakkers die ik onderweg tegenkwam tijdens mijn zeiltochten. Ook regelmatig voorraadje mee naar Drenthe om een paar weken te smullen. Als gebakje bij de koffie of gewoon bij het eten. En natuurlijk prima brood. Ook die bruine koek is heerlijk.
Erg blij dat ze weer terug zijn van hen welverdiende vakantie.... Het lekkerste brood in deze regio
Het lekkerste brood! Goede service.
Zeker als één van de beste bakkers van Friesland te benoemen. Diverse lekkere eigen producten in het assortiment te vinden welke uniek en bijzonder lekker. Met regelmaat zijn er leuke spaaracties.
Mooie bakkerij en heerlijk vers brood. Veel gebak keuze en ziet er goed uit allemaal
De enige echte Friese bakker met zeer goede kwaliteit producten. De oranje koek is met echte slagroom een aanrader!
Heerlijk vers brood wat eigenlijk altijd op voorraad is. Het is er altijd erg druk maar loopt toch nog wel vlot door. Prima!
Als je van lekker brood en banket houdt dan moet je echt een keer deze bakker bezoeken
Heerlijk brood, heerlijk banket, leuk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid