facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Riemer Barth Boekhandel

Riemer Barth Boekhandel

Info

Boekhandel Barth, volop boeken, tijdschriften, spellen,muziek, cadeau, school- en kantoorartikelen in het centrum van Meppel

Adres: Woldstraat 5, 7941LE Meppel
Telefoonnummer: 0522252636
Stad: Meppel
Route: Woldstraat 5
Postcode: 7941LE


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Boekhandel Groningen, Riemer Groningen, Riemer Barth Meppel, Boekhandel Van der Velde, Riemer Ermelo
Recensies
Heerlijke winkel om even een uurtje rond te struinen, ze hebben veel onderwerpen en lokale boeken/spulletjes. Ik kreeg zelfs een kopje thee aangeboden, super aardig!
Fijne, sfeervolle boekhandel met een uitgebreid assortiment en vriendelijk personeel. Voor kinderen is er zelfs een speelhuisje en een toilet.
Fijne boekhandel met veel keuze en vriendelijk personeel. Mooi indeling en ruim opgezet.
Een uitstekende boeken winkel met een prima collectie.
Mooie winkel! Veel keus!
Geweldige service, mijn zoon 6jaar wou met zijn eigen geld een mooi boek kopen en werd leuk geholpen, mocht ook zelf betalen!
Vriendelijke bediening, ruim aanbod, groot assortiment.
Mooi winkel en veel assortiment. Ook op religieus en theologie gebied.
Zeer plezierige boekenzaak. Alle boeken staan netjes op categorie. Nieuwe boeken worden netjes uitgestald en ook zijn er thematafels met bijvoorbeeld allemaal streekboeken. Ook beschikken zij over een grote tijdschriftenafdeling. De winkel heeft een fijne uitstraling en behulpzame medewerkers.
Niet voor niets koos ik Riemer Barth boekhandel voor mijn boekpresentatie. Verhalen Schilderen past qua onderwerp en uitvoering perfect bij de gezellige en ontspannen sfeer in de winkel. Daarnaast is de eigenaar met zijn vrouw en de medewerkers vriendelijk en professioneel. En hebben er voor mij een onvergetelijke avond van gemaakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid