facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Riederborgh

Riederborgh

Info

Alle vormen zorg vanuit 1 organisatie, midden in de maatschappij: Zorg, Thuiszorg, Wonen, Eten en drinken, Riederborgh service.



"Riederborgh is een protestants christelijk verpleeghuis, gelegen in Ridderkerk. We bieden een breed pakket zorg en diensten die naadloos op elkaar aansluiten en inspelen op uw behoeften en wensen. We houden rekening met ieders beperkingen, maar gaan in de eerste plaats uit van de mogelijkheden.In Riederborgh bieden we ongeveer 125 bewoners verschillende vormen van verpleging, verzorging en behandeling in de appartementen of kamers met groepsruimten."
Adres: Boksdoornstraat 2, 2982BC Ridderkerk
Telefoonnummer: (0180) 45 25 00
Stad: Ridderkerk
Route: Boksdoornstraat 2
Postcode: 2982BC



op zoek naar gerelateerd: Riederborgh Thuiszorg, Riederborgh vacatures, Riederborgh directeur, Aafje Ridderkerk, Wachtlijst Riederborgh, Dagbesteding Riederborgh, Visie Riederborgh, Vrijwilligerswerk Riederborgh
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Jasmijnhuis Ridderkerk Het Jasmijnhuis Ridderkerk 162 meter Ik werk bij Yasmijnhuis
ZorgPien - Zorg met passie - Mantelzorg ondersteuning ZorgPien - Zorg met passie - Mantelzorg onde... 2 km Roddelt achter je rug en houd zich niet aan afspraken.
Aafje T Ronde Sant Aafje T Ronde Sant 2 km Goede services snelle
Reyerheem Reyerheem 2 km Mijn moeder woont nu bijna een jaar in de Reyerheem en onze ervaringen zijn over het ...
Recensies
Mijn moeder woont er al 1,5 jaar onder tussen naar volle tevredenheid !!! op het oude patrimonium. En ja de regels zijn streng van de regering uit !! in deze tijd maar mijn moeder is gezond gebleven gelukkig en Skype bood uitkomst. Trots op alle zorgen medewekers daar !! Ondanks deze zware tijden waren ze er voor de ouderen heel veel dank daarvoor.
De zorg is zeer goed. Het eten is super en staat op een Zeer hoog niveau. Het verzorgend personeel is zeer vriendelijk en respectvol. Dé bediening tijdens het bedienen van het eten, is schoon en netjes tevens Zeer vriendelijke. Dé kok's zijn hoog geschoold en berijden top voetsel met klasse één procent. Kort om als ik oud ben wil ik graag in de RIEDERBORGH WONEN. Dankjewel.
schandalig hoe jullie met je mensen omgaan. zou nog liever doodgaan dan zorg bij jullie afnemen stelletje. als jullie bewoners al oproepen plaatsen voor hulp op social media dan is het wel heel droevig gesteld daar
Een verzorgingstehuis die oudere mensen OPSLUIT!!!! Breng je naaste familie die verzorging nodig heeft, hier niet naartoe aub.
Vertaald door Google We zullen afhankelijkheid uitvoeren Origineel We'll run dependency
Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid