facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RideRound.nl - by SV Sportscars & RS Carparts

RideRound.nl - by SV Sportscars        & RS Carparts

Info

Your webshop in quality parts for Lexus and Toyota www.rideround.nl

Geschiedenis

Ride Round is de gezamelijke webshop van SV Sportscars en RS Carparts.

Onze webshop is gericht op specifieke Toyota en Lexus modellen:
- Toyota Celica T23
- Toyota GT86
- Toyota MR2 Roadster
- Toyota Corolla E12
- Toyota Yaris P1 en XP9
- Toyota Altezza
- Toyota Prius
- Lexus IS200 en IS300
- Lexus IS250 en ISF
- lexus CT200h

Op onze webshop vind up zowel originele Toyota/Lexus onderdelen als aftermarket producten van gerenomeerde merken als: Blitz, HKS, TRD, Cusco, AEM, Cosworth, INJEN, Ultra Racing, BC Racing en meer.

Op onze facebook pagina posten wij nieuwe producten, nieuwe geleverde delen, werkzaamheden die wij uitvoeren met nieuwe producten evenals tests met nieuwe producten die we toevoegen aan onze webshop

Als je vragen hebt of advies wilt hebben over onze producten of diensten staan wij uiteraard voor je klaar om je te helpen.



"Rideround webshop van SV Sportscars voor Toyota, Lexus en Lotus onderdelen. OEM nieuw en gebruikt en aftermarket auto onderdelen."
Adres: Zompstraat 15i, 8102HX Raalte
Telefoonnummer: 0648542682
Stad: Raalte
Route: Zompstraat 15i
Postcode: 8102HX


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Celica T23 Tuning, Toyota Celica T23 koplampen, Toyota Celica T23 Turbo Kit, TRD Nederland, Interieur Toyota Celica T23, 2ZZ-GE motor te koop, Toyota Corolla T-Sport supercharger kit, Corolla T Sport onderdelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RS Carparts RS Carparts 0 meter Al meerdere keren besteld. Laatst had ik via de mail een vraag over een onderdeel dat...
SV Sportscars SV Sportscars 20 meter Bijzonder vriendelijke en vakkundige mensen waar de passie voor auto's zeker op de ju...
MAUS Automotive MAUS Automotive 384 meter Maurice is heel klantvriendelijk, betrouwbaar, eerlijk en levert top service.
Autobedrijf Gerard Vulink B.V. Autobedrijf Gerard Vulink B.V. 392 meter Koop ging makkelijk, vriendelijke mensen en Auto werd netjes afgeleverd. Wij zijn bli...
Witteveen Raalte B.V. Witteveen Raalte B.V. 462 meter Als je een goede auto ambulance zoekt, zowel nieuw als gebruikt ben je hier op het go...
KAWE KAWE 515 meter Leuke mensen, je word snel geholpen
Wielandt Auto's Wielandt Auto's 569 meter Vandaag mijn voorruit van de auto thuis laten vervangen. Vakwerk afgeleverd, tegen ee...
Tcm Car Service Tcm Car Service 3 km Zeer klant vriendelijk
RAS Raalte RAS Raalte 16 km Geweldige bedrijf vriendelijke mensen
Recensies
Nu al meerdere keren wat besteld snelle verzending, bij mijn laatste bestelling gevraagt naar een centreer tool voor de koppeling. Deze hadden ze zelfs meegestuurd , super service ook als je ze belt.
Top bedrijf! Gisteren om 17:15 nog snel iets besteld en volgende ochtend al binnen, nu kan ik weer verder met de APK. Als je vragen hebt dan zijn ze ook bereid om je te helpen.
Schroefset van het merk Tein besteld voor de gt86, net binnen. Telefonisch contact verliep voorspoedig. Nu alleen nog installeren.
Al meerdere keren besteld. Laatst had ik via de mail een vraag over een onderdeel dat ik achteraf gezien verkeerd had geïnstalleerd. Binnen een uur werd ik gebeld door een vriendelijke man die handige tips gaf, en zo heb ik het probleem op kunnen lossen. Dank!
Klasse! Vriendelijk en behulpzaam nemen de moeite je vragen te beantwoorden en zaken uit te zoeken, producten worden keurig en goed verpakt, de verzending is snel!
Top service, wordt aandachtig geluisterd en verzending is erg snel. 1 lampje was kapot gegaan gelijk nieuwe opgestuurd.
Super geholpen door René, goed en eerlijk advies. Op tijd geleverd en voor een prima prijs. Hij geeft je een goede service. Voor ons een aanrader!
Waardeloos. Status bestelling op voorraad en toch 2 weken wachten?! Goedkoper en sneller bij Toyota garage. Telefonische bereikbaarheid is zeer slecht.
Nauwelijks te bereiken via telefoon of mail. Ze hadden aangegeven dat ik een aantal onderdelen kon retourneren maar daar hebben ze vervolgens niet meer op gereageerd.
Super service en dat voor een onderdeeltje van 2,50 wat nergens anders te vinden is. Zeker een klant erbij mocht ik meer nodig hebben!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid