facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ride-on Motortours

Adres: 's-Heerenbergseweg 10 , Zeddam 7038 CC, NL
Telefoonnummer: 0314 785 682
Stad: Zeddam
Route: 's-Heerenbergseweg 10
Postcode: 7038 CC



op zoek naar gerelateerd: Motorreizen, Motortrails, Rob en daphne motor, Motorreis Marokko, Allroad motor vakantie, Motorreis Australië, Op de motor naar Turkije, Motorreis Isle of Man
Recensies
10 dagen Isle of Man geboekt via Rob en Dafne. Gewoon prima geregeld ; van begin tot eind! Helaas 2 x geannuleerd ivm covid maar het was 't wachten waard. Communicatie was duidelijk, van te voren alle info netjes op de post gehad en een prachtig verblijf op een mooie locatie. Voor herhaling vatbaar!
Rob en Dafne zijn een stel fijne mensen die heel goed weten waar ze mee bezig zijn. Paar maal mee geweest naar eiland Man. Is goed geregeld met een prima bbq. De reizen naar Marokko en IJsland waren echt een plezier. Ga zeker mee naar Stalingrad.
Goede er ervaringen met Ride-on Motortours. Rob&Dafne bieden reizen aan voor de motor rijder die avontuurlijke reizen wil waarbij het kader georganiseerd is je verder heel vrij bent om daarbinnen je eigen in invulling te maken en je s'avonds toch het groepsgesprek gevoel kan beleven van motorreizigers onder elkaar. Ze geven uitgebreide informatie waarbij de communicatie ook 2 zijdig is. Een aanrader voor mensen met een bucketlist waar ze door tijdgebrek vooe de voorbereiding niet aan toe komen. Tijdens een reis in Siberië me enkel en been gebroken, ik werd goed geholpen door Rob en Dafne zodat ik op een plaats kwam van waaruit ik terug kon naar huis.Klasse!
Een aantal reizen gedaan met Rob&Dafne van Ride-on motortours, en dit tot volle tevredenheid. Ze bieden reizen aan waarbij het kader van de reis, te weten de overnachtingen vast liggen. Je krijgt ook routes in gpx format die je kan volgen of eventueel aanpassen waarbij Rob of Dafne je in het hotel zo nodig met raad kunnen bijstaan. Je maakt een georganiseerde reis maar bent binnen het kader zo vrij als een vogeltje om je eigen ding te doen. Ideaal voor mensen die dromen van avontuurlijke motorreizen maar zelf niet aan de voorbereidingen toekomen. Het beste stuur je een mail of pleeg een telefoontje voor info, ze zijn immers vaak wereldwijd op reis met motor rijders.
Prima. Leuke mensen. Goede info over hun reizen. Geeft vertrouwen.
Voor een uitstekende verzorgde motorvakantie ben je hier aan het juiste adres
Zeer goede en boeiende site!
Vertaald door Google Eerste reis naar IOM Ik was best tevreden. Maar nu hebben ze de Motorcaravan 2022 overboekt en willen ze mijn aanbetaling niet terugbetalen Origineel First journey to IOM I was quite happy. But now they overbooked the Motorcaravan 2022 and they do not want to refund my deposit
Vertaald door Google Zeer goed georganiseerde reis naar het eiland Man super vriendelijk en aardig gemaakt. Origineel Sehr gut organisierte Reise zur Isle of Man gemacht super freundlich und nett.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid