facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ridderrode

Ridderrode

Info

Stap in de wereld van Sauna Thermen Ridderrode. Een sauna complex waarin vrijwel alle windstreken en sferen van onze aardbol vertegenwoordigd zijn. Laat u tijdens een ontspannen verblijf verrassen door onze fraai ontwikkelde faciliteiten.

Adres: Velserenderlaan 7 , Santpoort-Zuid 2082 LA, NL
Telefoonnummer: 023 537 6206
ln.edorreddiranuas@ofni
Stad: Santpoort-Zuid
Route: Velserenderlaan 7
Postcode: 2082 LA


Openingstijden

Maandag: 12:00-23:00
Dinsdag: 12:00-23:00
Woensdag: 12:00-23:00
Donderdag: 12:00-23:00
Vrijdag: 12:00-00:00
Zaterdag: 12:00-00:00
Zondag: 12:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: sauna ridderrode arrangement, ridderrode contact, menukaart sauna ridderrode, spa thermen ridderrode santpoort-zuid, sauna ridderrode badkledingdag, ridderrode massage, sauna ridderrode cadeaubon, sauna ridderrode restaurant
Recensies
Op zich mooie sauna, alleen niet klantvriendelijk en sfeerloos. Al bij binnenkomst kregen we te horen:"we sluiten om 22.30u, dus rond 22.00u al gaan afkoelen". In het horeca deel is het personeel vooral al bezig met opruimen, zodat je in de rustruimte continu naar het gerinkel van bestek dat in een rek gegooid wordt zit te luisteren. Bediend werd er niet, dus zelf bestellen aan de bar, vervolgens lang wachten op de bestelling. Ook is de vloer erg vies, veel vuil en haren. Bij het weggaan hebben we dit gemeld, waarop er allerlei argumenten kwamen ter verdediging : te weinig personeel, nieuw personeel, we maken al zulke lange dagen enz. enz. Het kan gebeuren dat een ervaring eens wat minder is, maar maak gewoon excuses, vraag wat je nog kan doen om het gevoel enigszins weg te nemen en laat zien dat je de feedback ter harte neemt. Wat wel goed was: de aufguss van Rinus! Voor ons voorlopig de laatste keer bij Ridderrode. Tip: neem iemand aan met flinke horeca ervaring en je krikt de klantbeleving en daarmee de omzet op.
Dit is een hele goede sauna. Ik ben naar heel veel saunacomplexen geweest in Nederland en deze is één van de betere. De faciliteiten zijn goed onderhouden, er zijn genoeg baden en sauna's, de interieur en decoratie is luxe en goed onderhouden in gatsby style. Het restaurant is top en de service is zeer snel en vriendelijk. Grote porties. De rustruimte is knus en niet druk. Op een zaterdag was het zeker niet druk. De buitenruimten waren fijn om tijd door te brengen en de opgieting was zelfs tweedelig met een inbegrepen pauze. Sahel was daarnaast een topper, snelle bediening, advies en zelfs een flesje water met citroentje toen ik dorst had!
Na lange tijd niet in deze sauna te zijn geweest, vandaag weer eens een bezoek gebracht aan deze mooie sauna. De ligging is midden in de natuur en rustige omgeving. Er is in de afgelopen 2 jaar niet veel veranderd aan de inrichting. Dat is ook niet nodig, alles is nog steeds heel mooi en functioneel! Het is er schoon en alles is netjes verzorgd. Personeel is zeer vriendelijk én behulpzaam bij vragen. Ik kom graag weer regelmatig terug om een dagje te relaxen!
Deze 5 sterren zijn vooral voor het super vriendelijke personeel, de sfeer, de service, bioscoop en de mogelijkheden in Ridderrode. Ik kom hier al tientallen jaren en de beleving is op en af geweest. Ik vind het wel jammer dat de eigenaar niet kiest voor wat investeringen in de website, software en een beetje achterstallig onderhoud links en rechts, daar zou ik misschien 3 sterren voor geven. Het is een superfijne plek met de laatste tijd echt ook een heerlijke keuken en veel keus op de menukaart. En 6 sterren voor het directe personeel wat soms moet roeien met de riemen die er zijn onderbezetting, onduidelijke instructies en gebrek aan ervaring van collegas en fantastische masseurs. En een laatste tip/verzoek: als op die nieuwe ;- website nou ook nog de actuele films zouden worden vermeld, kom ik misschien wel nog vaker…
Wat een heerlijke sauna is dit! Mooi gelegen, en hoewel ze zich kleinschalig noemen voorzien van allerlei warme & koude opties zowel binnen als buiten: diverse sauna's, kruidentempels, stoomcabine, waterval, iglo ! en een fantastisch zwembad. Complimenten voor de masseur en het personeel: alkervriendelijkst. Verder heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar!
Eerste keer dat wij deze sauna aandoen. Wat research bij weekendje Alkmaar in combinatie met sauna bracht ons hier. Wat een heerlijke sauna. Intiem, prachtige tuin, alles erop en eraan. Prima keuken en hartstikke vriendelijke bediening. Kortom echt een aanrader!
Maaltijdsalade besteld van rundercarpaccio. Er zat enkel sla in met de rundercarpaccio. En wat kaas. De pitten kon je tellen op een hand en de dressing was nihil. Betaal je 20 euro voor. Mn man vroeg om patat naast de uiensoep, maar dat mocht niet. Dat mocht alleen bij een hoofdgerecht. Terwijl het wel op de kaart stond. Voor de tweede keer slecht gegeten, dus dat gaan we niet meer doen! Voor het parkeren moet je een euro in een gleuf doen. Wie heeft er tegenwoordig nog los geld mee. Erg onhandig!
Dit is een heerlijke sauna, met veel keuze variatie en toch voelt het compact en huiselijk aan. Hele fijne en mooi ingerichte leesbhoekjes en een goede menukaart, alles is lekker! Niet massaal, fijne opgieting. Je moet deze sauna echt een keer aandoen!
Erg verouderd allemaal, en de vloer is spekglad... Qua sauna's wel lekker. Wat mij erg irriteerde is dat je overal in de sauna's iedereen hoort praten vanuit het zwembad. Dat galmt verschrikkelijk. Al met al geen ontspannen dagje geweest. We zijn hier vaker geweest maar dit was denk ik de laatste keer.
Saunafaciliteiten prima, wel jammer dat kleine dingetjes die stuk zijn niet gerepareerd worden. Personeel kan wel vriendelijker, jammer dat op de website niet eerlijk gecommuniceerd over de prijs en dat de sauna eerder sluit dan aangegeven, das niet relaxed natuurlijk... oja vloer spekglad, kijk uit!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Ridderrode met het openbaar vervoer


Santpoort-Zuid, Anna van Saksenlaan 400 meter
481
Santpoort-Zuid, Anna van Saksenlaan 400 meter
481

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid