facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ridderbos Makelaardij

Ridderbos Makelaardij

Info

Voor advies in Muntendam over diverse financiële producten bent u welkom bij Ridderbos Makelaardij. Bel 0598-635092, bezoek onze site of kom eens langs.

Geschiedenis

Bij Ridderbos Makelaardij kunt u terecht voor aan- of verkoop van onroerend goed, maar ook voor verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financieringen.

Bel naar 0598-635092 of bezoek onze site http://www.ridderbosmakelaardij.nl/ voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Adres: Familie Schrijverstraat 8, 9649 DE Muntendam
Telefoonnummer: 0598-635092
Stad: Muntendam
Route: Familie Schrijverstraat 8
Postcode: 9649 DE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Funda Muntendam huur, Particulier huren Muntendam, Huurwoning Veendam particulier, Makelaar Appingedam, Makelaardij Verdonk, Makelaar Westerwolde, Verdonk Makelaar Veendam, Makelaar Delfzijl
Recensies
Meneer Ridderbos heeft ons uit een nogal bijzondere situatie geholpen en ons top geholpen ons huis te verkopen en een nieuwe te kopen, tot deze dag weet ik nog altijd bij wie ik moet aanbellen als er financiële zaken geregeld moeten worden. er word goed en snel gereageerd en goed naar je geluisterd.
Toen ik op 1e paasdag mijn huisje op Funda zag, had ik niet gedacht dat ik een makelaar aan de telefoon zou krijgen op zo'n dag. Al snel had ik Abel aan de telefoon zodat we een bezichtiging voor na de paasdagen konden plannen. Toen, in die tijd wilde ik zo snel mogelijk dingen rond maken, zodat ik op mezelf kon wonen in mijn huisje waar ik nu, met nog steeds heel veel plezier woon. Abel heeft dit heel goed aangevoeld en heeft mij heel goed geholpen met het rond maken van zaken zodat ik mijn eerste huis komt kopen. Zelfs met mijn werkgever heeft hij de papieren op orde gemaakt. Abel is een betrokken makelaar die het beste met je voor heeft. Zo heeft hij mij ook geholpen bij mijn eerste belastingaangifte sinds dat ik mijn huis heb gekocht!
Abel luistert goed naar de wensen van de klant. Hij houdt vinger aan de pols door regelmatig te checken of alles loopt en ook de klant wordt keurig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Zijn sterkste punt is luisteren en inleven! Hij hoort je, maar luistert ook echt!! Wij hebben het advies en de bemiddeling als erg fijn ervaren.
Vlotte, vriendelijke, representatieve makelaar. Goed en duidelijk advies gekregen mbt het afsluiten van een hypotheek. Abel heeft ons goed geholpen bij de aankoop van ons mooie appartement!
Heeft zeer goed werk geleverd.
Heeft mij super geholpen bij het aanschaf van mn eigen woning. Super service
Goede makelaar die ons altijd netjes en goed heeft geholpen!
Slechte service, reageert traag of überhaupt niet op berichten waardoor ik niet op tijd verzekerd ben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid