facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ridder Hoen Park

Ridder Hoen Park

Info

Het Ridder Hoen Park is een ontmoetingsplaats voor jong en oud. In het park worden geregeld kleinschalige evenementen georganiserd. Wees welkom.

Adres: Kasteel Hoensbroeklaan., Hoensbroek
Telefoonnummer: 0644418161
Stad: Hoensbroek
Route: Kasteel Hoensbroeklaan.


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kasteel Hoensbroek Kasteel Hoensbroek 589 meter De moeite van het bezoeken zeer zeker waard. Het is duidelijk dat er zeer goed voor h...
Stichting Buurtbeheer Maria-Gewanden Stichting Buurtbeheer Maria-Gewanden 709 meter De Stichting Buurtbeheer Maria-Gewanden zet zich iin voor de belangen van de bewoners...
Recensies
Een rondje wandelen dit is de place to be een perfecte plek om te kijken naar goed verzorgde dieren echt een aanrader
Het parkje heeft een "upgrade" gehad. Ziet er mooier en natuurlijker, vanwege niet meer maaien van de flora, uit.
Ik ben altijd heel graag bij de dieren. Het is een mooi wandelpark geworden met genoeg zitbankjes. Genoeg afvalbakken. Toppie!
Zeer mooi onderhouden Dierenpark, we zijn er langs gelopen met de A4D Hoensbroek
Altijd leuk om een rondje te wandelen en naar de aanwezige alpacas, herten, geiten en andere dieren te kijken. Geiten hebben nu lammetjes.
Leuk parkje om door te lopen, er is een kleine vijver aangelegd met een ooievaars nest, inmiddels zijn de onderkomens van de dieren in het parkje vernieuwd en heeft het parkje een flinke opknapbeurt gehad.
Heel klein geworden. Nog maar een fractie van de aantal dieren die er voorheen waren. Dooie bende aant worden en de hangmobielouderen maken het er ook niet beter op.
Wij komen hier heel vaak de diertjes even bekijken en voeren. De dieren worden goed verzorgd en zien er gezond uit.
Mooi goed onderhouden parkje. De dieren zien er gezond uit. Met dank aan de vrijwilligers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid