facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rico Recreatie

Rico Recreatie

Info

Rico Recreatie Campers en Caravans. Voor verkoop en verhuur van nieuwe en gebruikte caravans en campers. Ook onderhoud, reparatie en schadeherstel.

Geschiedenis

Rico Recreatie is uw vertrouwde Camper en Caravan specialist op het gebied van verkoop van de merken Dethleffs, Carado en LMC . Daarnaast ligt onze focus sterk op jonge occasions van alle bekende merken. Rico Recreatie is RDW- gecertificeerd en is hét adres voor de BOVAG-onderhoudsbeurt. Uw Caravan of Camper is in goede handen bij onze ervaren vakmensen.

Adres: Steenkamp 3, 9461 VC Gieten
Telefoonnummer: 0592-264690
Stad: Gieten
Route: Steenkamp 3
Postcode: 9461 VC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Campers Drenthe, Campers in Gieten, Campers Scheemda, Caravanencamperhuren nl, Campers Assen, Camper Loenen, Camper huren Raamsdonksveer, Campers Wolvega
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camper huren bij Rob Camper huren bij Rob 353 meter Na een eerdere mis-match van tpms ventielen nieuwe gekregen winterwielen LaRo Discove...
De Toverfee De Toverfee 1 km Verkleedkleren voor kinderen. Leuk voor een feestje, carnaval of koningsdag.
Recensies
Het was mijn eerste Camper ervaring en dat was echt fantastisch, we hebben een mooie reis gemaakt naar Spanje. Bij het afhalen stond de camper keurig gewassen en leuk met onze naam te shinen op het parkeerterrein. Duidelijke uitleg gehad over alles van de Camper en vol enthousiasme aan de reis begonnen. Onderweg hadden we toch nog een vraagje over de kachel, werden keurig geholpen. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de service van Rico Recreatie. Hans Lepelaar Den Haag
Mijn man en ik hebben de laatste jaren verschillende campers gehuurd bij Rico Recreatie. Kleine, grote, buscamper en een caravan. Elk jaar weer een feestje om onder het genot van een kop koffie samen de mooiste en vooral de beste camper voor ons uit te zoeken. Met behulp van de deskundigen bij Rico is dit meestal snel geregeld. Voor vragen kun je altijd bellen en wordt je prettig geholpen. En dan is het wachten op de vakantie!
Tweedehands camper gekocht, jaar lang probleemloos gereden. Na bijna een jaar was er een kraan kapot, onder garantie gerepareerd. Heel coulant. Prettige winkel, vriendelijke mensen.
Mooie camper gekocht bij Rico met uitstekende begeleiding van Koos. Vrij snel een motorstoring lampje. Bleek een eenvoudige sensor te zijn. Snel verholpen onder begeleiding van Rico. Tot nu toe niet dan lof.
Een mooie camper gekocht. met een goede begeleiding. van verkoop onze camper tot aankoop van de nieuwe
Eerste langere reis met onze nieuwe camper, gekocht bij Rico recreatie. En alles werkt naar volle tevredenheid. We zijn bij de aankoop van de camper zeer prettig geholpen door Jaap en Koos en hebben in overleg met hen een zeer goede keus gemaakt. De uitleg en overdracht door Koos was zeer inspirerend en duidelijk en voor zelfstudie hebben wij de tas met 10 kg aan gebruiksaanwijzingen nog gekregen , maar die hebben we vanwege het gewicht toch maar thuis gelaten, hopende dat er veel van Koos zijn uitleg is blijven hangen. Ook het telefonisch contact met de werkplaats service was erg prettig. Kortom wij zijn tevreden nieuwe camperaars en willen Jaap, Koos en andere Rico medewerkers hartelijk danken. Met vriendelijke groet, Derk & Petra en van Mads.
Super geholpen door de medewerkers. Werkplaats was gesloten maar toch een nieuwe kraan kunnen aanschaffen en bij hun op het terrein kunnen vervangen. Zelfs water bijvullen was geen enkel probleem.
Mooie keuze aan jong gebruikte campers. Goed voorgelicht en goed geholpen. Vriendelijk en deskundig. Aflevering van camper was zeer zorgvuldig en goed uitgevoerd. Koos nam alle tijd om ons de camper uit te leggen. Top! Update februari 2023: Na een paar keer met de camper gereden te hebben, constateerden wij een lekkage van het kleine dakluik. Dit had niet eerder ontdekt kunnen worden. Rico Recreatie heeft dit snel en volledig opgelost. In dit geval middels een compleet nieuw dakluik. De camper werd voor reparatie bij ons thuis opgehaald en weer teruggebracht. Uitstekende service!
Wij hebben onze caravan bij Rico Recreatie gekocht. Wij moesten 2 uur rijden vanuit Almere, maar wij hebben hier geen spijt van gehad. Robert nam ruim de tijd voor ons en enorm klantvriendelijk. We kregen voldoende tijd om de caravan te bekijken en vragen te stellen. Ook contact via de telefoon en e-mail was super fijn. Wij wilde ook nog graag een serviceluik in de caravan gemaakt hebben, en dit hebben hun ook allemaal voor ons geregeld en ook gekeken naar wat het mooiste was voor onze caravan.
We zochten een vervangende caravan, we vonden een passende op de website van Rico. Na bezoek op locatie troffen we een alternatieve versie die ons uiteindelijk nog beter paste. Goed advies en service. We zijn er erg blij mee en zien uit naar de eerste vakantie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid