facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ricks Bloemen

Ricks Bloemen
Adres: Weversplein 51, Goor
Telefoonnummer: +31547272224
Stad: Goor
Route: Weversplein 51


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Rick's Bloemen bezorgen, Bloemen Almelo, Bloemen Haaksbergen, Sinnema Bloemen Almelo, Bloemen Ootmarsumsestraat Almelo, Rik Bloemen, Fleurop Haaksbergen, Planten Goor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Floral Queen bloemstylisten Floral Queen bloemstylisten 470 meter Ze maken echt prachtige dingen.
Recensies
Heel teleurstellend. Heb hier bloemen besteld vanuit Brabant voor een overleden persoon uit Goor. Omdat ik moest uitgaan van het vertrouwen dat het goed zou gaan heb hier meerdere keren over gebeld. Alles aangeleverd via de mail. Daarna nog een keer gebeld daar bleek dat het niet duidelijk was…. Gevraagd om een foto te maken van het boeket en kaart dit was ook niet gebeurd. groep van 25 mensen die geld ingezameld hadden Dan kon ik hun laten zien hoe het eruit zag. Gevraagd het bloemstuk vrijdags te versturen was ook mis gegaan. Maar pas zaterdag verstuurd. Heel teleurstellend allemaal en dit na 3 keer bellen en mailen.
Dit is niet hoe je bloemen oplevert met het groen aan een kant en de bloemen aan de andere kant.
Telefonisch besteld en laten bezorgen. Geweldig mooi herfstboeket bezorgd. Had aangegeven, dat er maar een "tikkie" gestuurd moest. Geen probleem. Wat een vertrouwen, helemaal geweldig.
Mooie bloemen en planten voor zowel binnen als buiten. Denken graag met je mee. Fijne prijzen ook! Kom hier elke week met veel plezier!
Mooie bloemen voor leuke prijs.
Mooie sterke bloemen voor een goede prijs! Ik kom hier graag, ook voor kamerplanten niet heel erg veel keuze of tuinplanten. Zeer vriendelijk personeel en behulpzaam!
Iedere week mooie vaste planten voor in de tuin, altijd prachtige boeketten en elk seizoen mooie bakjes. En dat alles voor zeer mooie prijzen.
Super mooi boeket bloemen geregeld en laten bezorgen Ga zo door, Tot de volgende bestelling bij jullie
Je komt altijd met een prettig gevoel de winkel uit . Mooie bloemen boeketten planten en betaalbaar . Fijne mensen die je goede raad geven
Mooie aanbiedingen .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid