facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ricks Bloemen

Ricks Bloemen
Adres: Spoorstraat 71, Haaksbergen
Telefoonnummer: +31533030125
Stad: Haaksbergen
Route: Spoorstraat 71


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Rick's Bloemen Haaksbergen openingstijden, Bloemen Rijssen, Rick's Bloemen Facebook, Bloemen Nijverdal, Assortiment bloemenwinkel, Weideman bloemen, Bloemen Vriezenveen, Lilium Haaksbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GroenRijk Haaksbergen GroenRijk Haaksbergen 1 km Niet meer wat het geweest is. Op zich een nette winkel, met een ruim assortiment aan ...
Lilium bloemen & kado's Lilium bloemen & kado's 1 km bloemen & kado's
Danifleur Danifleur 22 km Via Fleurop een dure bos bloemen van Danifleur ontvangen. Na een dag al rijp voor de ...
Recensies
Leuk assortiment. Fijne prijzen voor verse bloemen en planten
Goed adres voor rouwwerk ook!
Mooie boeketten voor een scherpe prijs. Bij de jumbo verkopen ze ook bloemen maar ga liever langs Ricks bloemen. Vindt dat mooiere boeketten voor vergelijkbare prijzen.
Ik kreeg een tip via Instagram dat ze de Alocasia polly hadden. Dus wij zaterdag van Enschede naar haaksbergen.. Helaas stonden daar alleen de Alocasia wentii en pannenkoekenplanten. Jongeman achter de kassa gebeld naar Goor, ja hoor daar hadden ze nog wel een polly. Wij komen in Goor aan en hebben de jongedames een Wentii achter gezet en kreeg ik te horen dat dat een Alocasia was.. ik ontplofte nog net niet op wat voor toon dat eruit kwam Please Rick.. Geef je personeel een beetje training..
Een prachtig boeket bij ons bezorgd, maar het kaartje van de afzender vergeten . In de avond werd het kaartje alsnog gebracht met een bloemetje!! Wat een service.
Boeket bloemen gekocht en deze hebben ruim 3 weken perfect gestaan en zelfs nu zijn er nog bloemen en stengels die het nog prima doen. Goede service, net personeel en kwaliteit.
Een kleine bloemenwinkel waar men een ruim assortiment bloemen en planten heeft. Met een mooie prijs/kwaliteit verhouding.
Je kan daar niet met normaal geld betalen, ga maar wisselen bij jumbo,dat heb ik dan ook gedaan en daar mijn bloemen gekocht
Het is dat de planten er goedkoop zijn, anders kwam ik er niet. Vind het personeel echt afschuwelijk. Hebben naar mijn idee het verkeerde werk gekozen.
Prettige bloemenzaak. Ruim aanbod boeketten en vaste planten. Vriendelijke medewerkers.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Ricks Bloemen met het openbaar vervoer


Haaksbergen, Mr. Eenhuisstraat 190 meter
53
Haaksbergen, Mr. Eenhuisstraat 210 meter
53
Haaksbergen, Mr. Eenhuisstraat 210 meter
53
Haaksbergen, Mr. Eenhuisstraat 210 meter
53

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid