facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rick's Audio

Rick's Audio
Adres: De Kempen 18, 6021 PZ Budel, Nederland
Telefoonnummer: 0495 785 698
Staat: Noord-Brabant
District: Cranendonck
Stad: Budel
Route: De Kempen
Huisnummer: 18
Postcode: 6021 PZ


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 12:30–17:00
woensdag: 12:30–17:00
donderdag: 12:30–17:00
vrijdag: 12:30–17:00
zaterdag: 10:00–16:00
zondag: Gesloten

Recensies
Ik heb er al een aantal dingen met succes laten repareren en laatst nog een zeer mooi audio setje laten samenstellen voor mijn oude cassettedeck. En ik ben super tevreden met dit setje, top soundje! Kort samengevat; Goede service voor reparaties en/of aankoop van vintage audio.
Heb een Yamaha cd 2 gekocht, ziet er keurig uit,is goed verpakt verzonden
Bij Rick’s audio een Nakamichi LX-3 gekocht.nPakket was perfect ingepakt zodat het niet zou beschadigen.nBij ontvangst het deck meteen aangesloten. Een bespeelde tape van 1988 erin gedaan. Een waanzinnig moment om te horen wat een superieur geluid eruit komt. Bizar.nHet cassettedeck was geheel nagezien, schoongemaakt en opnieuw afgesteld. En dat voor een zeer schappelijke prijs. Cassettedecks van dit type staan voor het dubbele en soms meer op Ebay. En dan zijn ze vaak nog niet eens nagezien.nnEr zijn genoeg aanbieders van High-end audio apparatuur te vinden op internet. Maar de prijzen en kwaliteit zijn beduidend afwijkend ten opzichte van het aanbod van Rick’s audio.nEcht top!!!!
Vanmiddag aan deze winkel een bezoek gebracht. Ondanks dat ik er niks wilde kopen ben ik daar prima en hartelijk ontvangen onder het genot van een kopje thee. Ik wilde deze winkel bezoeken omdat ik er nog nooit geweest was.nnAangezien ik al 40 jaar muziek en audio als hobby heb en alle ontwikkelingen gevolgd heb op dat gebied en zelf actief ben in het ontwikkelen van buizenversterkers en luidsprekersystemen, heb ik vrij snel in de gaten of deze winkel kennis van zaken heeft.nHet valt direct op dat de eigenaar van deze winkel een passie heeft voor muziek en audio apparatuur. Met name de vintage audio. Hij weet ook goed mijn vragen te beantwoorden en geeft bij al mijn vragen nog extra nuttige informatie. Veel HIFI winkels hebben verkoopadviseurs in dienst die alleen maar passie hebben voor marketing en omzet. Vaak ontbreekt het bij die mensen om echte technische vakkennis. En dat is jammer. Mocht er in de toekomst bij deze winkel een toestel staan die ik nog op mijn verlanglijst heb staan, zal ik zeker niet aarzelen om terug te gaan naar deze winkel. Warm aanbevolen!!!
Vandaag mijn Akai GX-4000D in ontvangst mogen nemen.nFantastische service en nette afhandeling van Rick & Stephanie.nHet apparaat doet wat het moet doen en ik ben er zeer tevreden over.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid