facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rick Moorman

Rick Moorman

Info

Het mannenwarenhuis met o.a merken als Canali, Mont Blanc, Scabal, Hackett, John Smedley en nog veel meer, zoals barbier, wijnen & accessoires.

Geschiedenis

Het ontwikkelen van Rick Moorman als referentie voor het verzorgen van kleding en dan met name de impact van kleding op anderen.

In zijn winkel verkoopt Rick Moorman de volgende merken:
- Canali
- Scabal
- Mont Blanc
- John Smedley
- Hackett
- Franklin & Marshall
- Hugo Boss
- Aston Martin
- Eton
- Van Laack
- Humberto
- Paul & Shark
- Atelier Notermans
- Solferino
- M.E.N.S.
- Perofil
- Studio Milano
- Mabrun
- Moments4Wine
- Coffee Click
- The Barber Experience
- Barli Shoes
- Porsche design
- Ferrante
- Ray Ban

Naast zijn winkel op het Gelderlandplein House of Men, is Rick Moorman nog veel meer..

Iedereen heeft een moment dat de schijnwerpers op je komen te staan. Dat kan zijn bij een sollicitatie, presentatie of een feestelijke gebeurtenis. Vanuit die gedachtengang ontwikkelen wij de naam Rick Moorman als synoniem voor kwaliteit en representativiteit op het gebied van persoonlijke– of groepspresentaties.

Vanuit deze optiek is Rick Moorman o.a. actief in de volgende media:
Radio 10 gold – TV Max – Teleac – Columnist Times – Columnist Whiskey & Golf – Columnist de Spartaan – inspreken van commercials.


Rick Moorman kan uw organisatie de juiste uitstraling geven in zijn omgeving. Een op maat gemaakt voorstel kenmerkt de werkwijze van Rick Moorman!

Indien u wensen heeft omtrent de kleedstijl van uw medewerkers dan kunt u een afspraak maken door te bellen met onderstaand telefoonnummer. Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen om vervolgens met een passend voorstel te komen.


Rick Moorman is/was kledingadviseur van o.a.

- Artiesten (o.a. Ben Saunders, Wolter Kroes, Louis van Dijk, Jan Vayn, Rene van Beeck, Rosenberg Trio)
- TV-presentatoren
- Sporters
- Musicals (o.a. You’re the Top, Python, Larry, Irving Berlin, Frank Sinatra, Grace, On top of the world, Ramses Shaffy, Liedjes van Toon, Carribean Combo)

Hiernaast is/was hij ook actief in:
- Rotterdam Cycling
- Rotterdam Basketbal
- Sportgala Rotterdam
- ABN Amro Tennistoernooi
- Rotterdam CHIO
- Sparta Rotterdam


Onze taak

"Never underestimate the power of your suit!"



"EEN UNIEKE BELEVENISRick Moorman House of Men is een uniek winkelconcept, volledig gericht op de man. Wij verkopen exclusieve, stijlvolle kleding, accessoires en schoenen van mannenmodemerken als Canali, Hugo Boss, Scabal, Solferino, John Smedley, Bogner, Mont Blanc, Eton, Van Laack en Paul & Shark. U kunt bij ons ook terecht voor de heerlijkste koffie en onze barbier."
Adres: Gelderlandplein 135 , Amsterdam 1082 LV, NL
Telefoonnummer: 020 644 1162
ln.namroomkcir@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Gelderlandplein 135
Postcode: 1082 LV


Openingstijden

Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-20:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: rick moorman lulverhalen, moorman pvda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sissy Boy Sissy Boy 43 meter
Pelger Pelger 2 km Ik werd geholpen door een hele aardige en kundige mevrouw! Verder mooie en kwalitatie...
Groven Men Shop Groven Men Shop 2 km De beste, meest sprciale herenmode zaak van Amsterdam. Je slaagt er altijd!
Four by Azzurro Four by Azzurro 2 km Wii zijn op een Vr in de winkel geweest en werden superleuk geholpen, we waren met z’...
Massimo Dutti Massimo Dutti 2 km Wordt echt gek van de matige dames afdeling. Weinig op de site ligt op deze locatie i...
Ralph Lauren Ralph Lauren 2 km Zelf vind ik dat de maten van de Ralph lauren kledingstukken niet echt kloppen je moe...
Metro Metro 3 km
Superdry Superdry 3 km Een mooie kleding lijn, vriendelijk personeel, echter voor lange mensen zijn de mouwe...
Angel Agudo Angel Agudo 3 km Top mannen kleding en gadgets. Samen met de barbier is het een leuke winkel . Niet sl...
Ennu Ennu 3 km weinig keuze veel voor vrouwen maar aardige mensen en soms wat aan de dure kant verg...
Circle of Trust Circle of Trust 3 km Ik kom regelmatig in de winkel omdat hun kleding wel leuk is. Maar niet omdat het een...
The Gant store The Gant store 3 km Uitstekend advies bij aankoop jas. Wordt niets aangepraat. Vriendelijk en kundig.
Charlie + Mary Charlie + Mary 3 km "We bring True Fashion from niche to norm.And with most things in life this miss...
Felice Felice 3 km Leuke dingen voor de inrichting van het huis.
Recensies
14 november 2022 voor het eerst in deze super mooi aangeklede modezaak geweest. 1,5 uur gratis overdekt parkeren. Gesitueerd in een hoogstaand winkelcentrum. Op afspraak aangekomen voor het aanmeten voor mijn Veteranentenue, werd mij een zitplaats aangeboden en een heerlijke kop koffie. Alle tijd werd genomen en alle maten werden zorgvuldig opgenomen. Vandaag het Veteranentenue ter plekke gepast en wederom uitermate vriendelijke geholpen, het tenue ziet er goed uit. Ik zal 'm met trots dragen. Rick Moorman, ook nog hartelijk bedankt voor het prettige gesprekk achteraf.
Vriendelijk en zeer kundig personeel. Beide hier ons Veteranen pak aan laten meten naar grote tevredenheid. En... goede koffie ;-}
Wat een prachtige zaak. Na aanvankelijke aarzeling over de bedoeling en wijze van aanmelden van ons bezoek ontzettend prettig en goed geholpen.
Rick Moorman House of men, maatpakken, maatkleding en andere kleding. Een fijne winkel met zeer fijne bediening in Amsterdam zuid met gratis parkeergelegenheid in de nabijheid.
Wat een fijne zaak. Je wordt geweldig geholpen. Er word naar je geluisterd. Alles komt uit de kast zodat je zeer tevreden met een geweldig mooi oak met alles wat er bijhoord de zaak verlaad. Top
Nette zaak net personeel en goed geholpen toppers zijn het !!!
Normaal zou ik nimmer in deze mooie kledingzaak komen. Mooie kleding maar iets te duur gekeken naar de inhoud van de portemonnee en bankrekening. Maar door een aanbod vanuit Moorman in combinatie met defensie nu een pak aan laten meten. De klant is koning is een credo wat ze zeker mogen dragen. We zijn er prima geholpen door het personeel. Straks lopen 2 broers die in het verre verleden hebben gediend in Libanon er keurig bij op de momenten waarop dat gewenst is.
Ik ben gisteren geholpen bij Rick Moorman om mijn maten op te nemen en het uitkiezen van mijn eigen samen gestelde veteranenkostuum. Ik werd hartelijk ontvangen en mocht plaats nemen aan de bar. Ik werd geholpen door Rick, een jonge man die zeker zijn vak verstaat en weet waar hij het over heeft. Er is gigantisch veel mogelijk qua keuzes, een pak op maat koop je niet iedere week. Het is een ware beleving als man zijnde om dit mee te maken. Het pak samen stellen is gelukt en over 4 weken is deze klaar en kan ik hem passen en bewonderen. Firma Moorman, bedankt dat ik dit mocht bekeken I jullie 700 m2 zaak oppervlakte vol sfeer, intimiteit en gezelligheid
Wat een prachtige zaak en je wordt goed geholpen. De klant, in dit geval veteraan, is koning, TOP.
Wat een mooie zaak. Erg vakkundig. Hier nemen ze de tijd voor je. Prachtige pakken, schoenen, jassen etc. Alles om compleet voor de dag te komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid