facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rick de Graaf Reparaties

Rick de Graaf Reparaties

Info

Rick de Graaf Reparaties voor al uw iPhone, iPad en Samsung reparaties!



"Wij zijn sinds 2012 de toonaangevende expert op het gebied van iPhone, iPad & Samsung reparaties. Als klant kunt u bij ons altijd uitgaan van de vertrouwde Rick de Graaf Reparaties formule, namelijk: Binnen 1 uur gerepareerd, uitsluitend originele onderdelen en altijd minimaal 12 maanden garantie. Tevens zijn er bij ons geen verborgen en onnodige kosten, hierin zijn wij van tevoren zeer transparant en duidelijk. Vanuit onze mooie winkel met veel gratis parkeermogelijkheden direct voor de winkel gelegen in het pittoreske Spakenburg, bedienen wij sinds de oprichting veel particulieren en zakelijke klanten.Wij werken op basis van afspraak, zodat we u als klant alle aandacht kunnen geven. U bent altijd van harte welkom!"
Adres: Westerzate 6, 3752GA Spakenburg
Telefoonnummer: 0681283928
Stad: Spakenburg
Route: Westerzate 6
Postcode: 3752GA


Recensies
Helemaal top. Goede service eerlijk advies!
Mijn scherm deed niets meer en dezelfde dag was het al gerepareerd. Top service!
Bij Rick de Graaf Reparaties geen familie wordt je altijd snel en vakkundig geholpen. Niemand zit er natuurlijk op te wachten om bij schade aan je telefoon of tablet lang zonder te zitten. Bij Rick is het euvel vaak binnen een uur al verholpen. En dat voor een fantastische prijs. Mijn vaste adres voor alle reparaties.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid