facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Richard Proost Sport

Richard Proost Sport

Info

Een sportcentrum met passie voor bewegen! Bij ons staat een team van enthousiaste vakspecialisten klaar om leden het beste uit zichzelf te laten halen. Richard Proost Sport heeft naast fitness en judo een zeer gevarieerd aanbod in groepslessen.

Geschiedenis

Wij hechten veel waarde aan deskundige begeleiding. U kunt bij ons zelf bepalen welk onderdeel het beste bij u past individueel of in groepsverband.
Voor uw gezonde beweging komt u naar Richard Proost Sport!

Adres:
Telefoonnummer: 0348 560097
Stad: Oudewater


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Richard Proost lenteloop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportbar Overtime Sportbar Overtime 181 meter Naast de geweldige service van 1 van onze eigen helden hebben wij hier 5 mooie puntje...
Boast-Inn ’92 Boast-Inn ’92 181 meter Boast-Inn ’92 is een gezellige squashvereniging in Oudewater waar je op recreatief ni...
Best You Bootcamp Best You Bootcamp 1 km Eigenlijk is Best You veel meer dan alleen Bootcamp. Het is een sportcommunity met ve...
Recensies
Ontzettend fijne sportschool! Het warme welkom, goede begeleiding tijdens het sporten en met voeding, de sfeer en de keuze uit lessen zijn echt fantastisch. Ook de 1 op 1 sessies zijn enorm fijn.
Duur en weinig faciliteiten. Kraantjes in de wc's al jaren kapot en klein straaltje uit de douche waar niks aan gedaan wordt. Zonnebank moet je extra voor betalen. In de fitnessruimte vaak warm achter het glas en vaak geen airco aan willen doen. Veel mensen sporten er alleen omdat ze in de buurt wonen en er geen andere sportschool in Oudewater is.
Hele fijne sportschool. Of je nu in de gym wil knallen of een groepsles pak, voor ieder wat wils. Ook personal training is mogelijk! Het is geen extreme grote sportschool en dat spreekt mij wel aan, sociaal en gezellig. Ze lopen met regelmaat door de gym en komen niet alleen een sociaal praatje houden maar geven ook tips en tricks omtrend houding en mogelijkheid oefening. Snap je een oefening niet durf even naar voren te lopen en ze leggen het graag uit.
Top sportschool, Genoeg apparaten ondanks kleine oppervlakte. We zijn top begeleid door vriendelijke dame, die ons helemaal heeft gesloopt zoals het hoort.
goeie gym is wat klein maar heeft alles
Goede sportschool met zelfs een klijn barretje waar je geen alcohol kunt halen
Super leuk professionele en gezellige sportschool!
Goed sporten met goede begeleiding. Fijne sfeer.
Heel erg duur en ook nog eens weinig ruimte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid