facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Richard Mobility Center

Richard Mobility Center

Info

Ons team van allround monteurs hebben de oplossing voor uw probleem



"RMC is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het repareren van scooters, motorfietsen en auto's. Daarnaast is er een showroom met nieuwe scooters, motorfietsen en occasions / tweedehands auto's. Maar ook voor reparatie en verkoop van andere motorvoertuigen kunt u hier terecht. Buiten openingstijden kan er een telefonische afspraak gemaakt worden 06-23250438 of u verstuurd een email naar [email protected] om op een afwijkend moment langs te komen."
Adres: 3155AL, 3155AL Maasland
Telefoonnummer: 0031623250438
Stad: Maasland
Route: 3155AL
Postcode: 3155AL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CRYO Maasland CRYO Maasland 483 meter your cold treatment clinic in Maasland. We use cryo21 maschin. Cryo lipolyse with no ...
Huren in Maassluis Huren in Maassluis 505 meter Op zoek naar een huurwoning of huurder in Maassluis ? Volg en plaats hier uw huurwoni...
Vaarwijzer Vaarwijzer 539 meter Vaarwijzer™ is een website met infomatie voor watersport en scheepvaart. Informatie d...
Dop-Top Dop-Top 900 meter
Voorneputten Voorneputten 3 km Drama, niet doen.
Recensies
Bedankt Richard voor de goede aflevering van de auto! Deze man werkt hard voor zijn bedrijf en is eerlijk over wat hij verkoopt. Deze prachtige Celica heeft hij APK gekeurd voordat hij hem heeft verkocht. Het was een lange rit van het noorden naar het westen, maar hij liet me met de auto weggaan terwijl ik maar de helft had betaald. Je hebt deze 5 sterren verdient! Voor je vertrouwen en goede aflevering!
Perfecte nood service en mooie auto,s! Aanrader!
Altijd netjes geholpen door Richard, werkt hard en secuur!
Goeie service en vriendelijk. En normale prijzen. Is nu een vaste garage waar ik graag heen ga. Bedankt Richard
Last-minute een probleem met mijn auto gehad, een dag voor vertrek naar de vakantiebestemming. Vriendelijk, snel en vooral goed geholpen. Ook advies gekregen waar ik op moet letten in de toekomst. Bedankt! Sowieso 5 sterren!
Top service! Om 22:00 heeft Richard mij nog geholpen met kapotte lampen en een deuk in mijn auto! Super fijn en vriendelijk geholpen, een aanrader! Ik kom zeker voor mn beurten en apk’s terug! Bedankt Richard!
Fantastische zaak van een fantastische man. Richard heeft al meerdere malen uitstekende en eerlijke reparaties aan mijn oude auto verricht, voor een goede prijs! Nu heeft hij mijn nieuwe Mercedes-Benz gechiptuned, en wat een resultaat zeg! Op mijn aanraden gaan een aantal van mijn vrienden en familie ook met veel tevredenheid naar Richard. Mij zal je nergens anders vinden met m’n auto!
Vandaag kennis gemaakt met Richard. Ben hem erg dankbaar voor zijn goede en snelle service. Hij was bereid om me op vrijdagavond te helpen zodat ik weer thuis kon komen. Ik was enorm onder de indruk van zijn kennis en de manier waarop hij werkte terwijl hij duidelijk vertelde wat hij aan het doen was. Helemaal blij en een zeer tevreden klant erbij. Nogmaals bedankt Richard.
Auto gekocht, schat van een vent, geeft je garantie en helpt je ook echt als er eens wat is. Zijn motto: "iedere auto gaat hier gewoon netjes de deur uit"
Net bedrijf mooie auto.s
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid