facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Richard Kooijman Fix My Body

Richard Kooijman Fix My Body

Info

FixmyBody geeft je nieuwe inzichten en oplossingen voor pijnklachten. Met onze unieke aanpak ervaar je direct verbetering van pijnverlichting.

Onze taak

Expertise centrum voor pijnverlichting. Door een unieke aanpak sporen wij met de FixmyBody methoden snel de mogelijke oorzaken van pijn op.

We laten je graag vrijblijvend zien en voelen hoe de FixmyBody methode werkt zodat je met die ervaring de juiste keuze kunt maken.

Wekelijks hebben we GRATIS spreekuur dus boek snel je afspraak.

Label

Opleidingen certificering:
Alle opleidingen met succes afgerond meer info via
www.Overloadworldwide.com



"Bij FixmyBody verhelpen wij pijnklachten!Een ware revolutie in pijnbestrijding. Waarom weet mijn fysio dit niet zeggen onze cliënten vaak.Eenmaal op de behandeltafel van FixmyBody zijn mensen verbaasd over de snelle resultaten.Voor deze benadering van pijnklachten moest je normaal naar meer dan 8 verschillende therapeuten en dat wordt nu dus allemaal samen gevoegd op een en dezelfde behandeltafel.Boek nu een proefbehandeling met korting. "
Adres: Zandloper 2a, 1731LM Winkel (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 31618241825
ln.namjiookdrahcir@koobecaf
Stad: Winkel
Route: Zandloper 2a
Postcode: 1731LM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 07:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Massagewinkel De Massagewinkel 689 meter Fijne, klantvriendelijke service en snelle levering. Er bleek iets niet te kloppen me...
Masya's Beautysalon Masya's Beautysalon 1 km Wimperextensions One By One
Advies over eten en meer Advies over eten en meer 1 km Advies over eten is er speciaal voor kinderen, ouders en bedrijven die met kinderen i...
RS Sportmassage RS Sportmassage 1 km Professionele massages samen met goed advies. Keurig voor elkaar.
Dita Bella Dita Bella 2 km Dita Bella
Recensies
Heeft mij na 13 jaar in 3 behandelingen van mijn pijn verlost
Na een aanrijding door een vrachtauto zo'n 28 jaar geleden bleef ik last van hevige pijn houden in mijn nek, er werd mij verteld je moet er maar mee leren leven. Vele pijnmedicaties gehad met flink wat bijwerkingen darmbloeding en niets wat verlichting gaf. Vanaf het moment dat ik onder behandeling bij Fix my Body kwam voel ik mij weer goed, lig niet meer doodziek op bed van de pijn. De behandelingen zijn als je pijn hebt best hevig, maar vlak na de eerste behandeling voel je al een positief effect en ben je bereid om de behandelingen door te zetten, en ik kan je zeggen je gaat zo goed als nieuw weer naar buiten als je de handelingen en ook oefeningen blijft onderhouden! Ik ben super blij met de behandelingen van dit fantastische team! Richard Erik Erwin en Ester een dikke duim van mij!!!
Na maanden van pijn in mijn heup en schouder door artrose bij Richard terecht gekomen. Al na één behandeling voel ik verschil. Liep vandaag rennend de trap op !!! Onvoorstelbaar! Echt een aanrader. .
Al meer dan 10 jr last van mijn schouder en schouderblad. Verschillende fysios bezocht. Mocht niet baten. Via the Atlete club terecht gekomen bij fixmybody. Tijdens de intake vertelde Richard dat hij eest mijn benen sterker wilde maken de basis, want het kan zomaar bij je knie vandaan komen...daarna mijn schouder s en schouderblad en. Al na 2 behandelingen heb ik geen last meer. Misschien kom ik over een half jaar terug voor een " onderhoud" :. Zeker een aanrader.
Na 9 maanden last te hebben van een tennisarm en heel wat specialisten mij hebben geprobeerd te helpen via via bij fixmybody terecht gekomen. En gelukkig maar na de 3de behandeling volledig van mijn tennisarm af!! Bedankt Mo, super ervaring!!!
Super geholpen! 18 jaar lang naar de fysio geweest ben ik nu na vier behandelingen weer helemaal in beweging. Eerst naar het gratis spreekuur geweest en daarna een langere behandeling gehad. Oefeningen gekregen om aan te sterken. Super blij mee!!
Als topsporter al een paar keer met verschillende pijntjes door Richard behandeld. Als het nodig is loopt hij je hele lijf langs. Je merkt direct resultaat en daarnaast is de sfeer altijd prettig. Één behandeling is bij mij eigenlijk altijd voldoende geweest om weer pijnvrij verder te kunnen.
Als sporter kan je regelmatig ergens klachten hebben. Ben nu een paar keer bij Richard geweest en elke keer verbaas ik mij weer hoe hij mij weer verder helpt om van mijn klachten af te zijn. Je merkt gelijk resultaat! Als sporter is dat erg fijn om gelijk resultaat te zien en te voelen!
Kon bijna niet meer lopen van se rug pijn en liep weer rechtop de deur uit ... is mij erg goed bevallen
Ik had een pijn en strakheid in m'n schouder die niet weg ging en na 1 behandeling was het weer soepel alsof ik net geboren was.
Reageer op deze plaats
Astrid Engels
Jaren lang met pijn in mijn nek rond gelopen door aanrijding van een vrachtauto. Artsen gaven te kennen leer maar met je pijn omgaan, pijnmedicaties gingen als snoepjes naar binnen totdat ik bij Richard terecht kwam, na diverse behandelingen ben ik pijnvrij en doe regelmatig oefeningen om sterke spieren te blijven behouden en ze op juiste wijze te gebruiken. Geen pijnmedicaties meer en dit alles te danken aan de behandelingen van Richard! Jullie zijn TOP!!!

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid