facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Richard Grand & Friends

Richard Grand & Friends

Info

The Hunt Music Entertainment presenteerd in samenwerking met Hotel onder de Linden een waanzinnig live evenement in het prachtige Roden.

Tijdens deze avond zal Richard Grand zijn nieuwe singel presenteren met de Kjelt Ostendorf Band.

Adres: Brink 27, 9301JK Roden, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: +31681189811
Stad: Roden
Route: Brink 27
Postcode: 9301JK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Richard Grand Richard Grand 0 meter Geweldige zanger voor een avond feest of lekkere meezingers Ook heel leuk voor bij ee...
Recensies
Vertaald door Google Aanbiddelijke ontvangst, origineel en elegant ontwerp, onberispelijke kwaliteit om zachtjes te golfen. Origineel Accueil adorable, design original et élégant, qualité irréprochable pour jouer au golf tout en douceur.
Vertaald door Google de keuze en de kwaliteit staan ​​buiten kijf. Maar als daar dan nog de beschikbaarheid, het advies en de vriendelijkheid van de verkoopsters aan worden toegevoegd... dan is er genoeg om een ​​klant meer dan tevreden te maken! Zelfs toen hij voor een kleine aankoop kwam en zijn dochter vele malen moest raadplegen om de juiste sjaal te kiezen... Gefeliciteerd en bedankt. Origineel le choix et la qualité sont indiscutables . Mais lorsque s'y ajoutent la disponibilité, le conseil et la gentillesse des vendeuses ...il y a de quoi rendre un client plus que satisfait ! Lors même qu'il était venu pour un petit achat et a du consulter maintes fois sa fille pour choisir la bonne écharpe ... Bravo et merci .
Vertaald door Google Home bien.mais voor dieren Ik zal nooit in de winkel kopen, wetende dat ze winst maken op de ruggen van dierengeiten. Ze lijden aan ontharing, ze zijn gehecht. En ze doen het aan de ketting. Origineel Accueil bien.mais pour les animaux j'achèterai jamais dans le magasin en sachant qu'il font du profit sur le dos des animaux les chèvres. Ils souffres en épilation .Ils sont attaché. Et ils font sa a la chaîne .
Vertaald door Google Zeer goede k Kwaliteit Origineel Très bonne q Qualité
Vertaald door Google Ouderwets Origineel Alte Schule
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid