facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ricardo's Barbershop

Ricardo's Barbershop

Info

Gediplomeerd barbier/herenkapper in Oosterblokker. Wij werken alleen op afspraak ! Wilt u een afspraak maken kijk dan op www.ricardosbarbershop.nl

Geschiedenis

Mijn naam is Ricardo Baede, en ik ben een gediplomeerd 'barber'. Dit houdt in dat ik mij bezig houd met heren kapsels en baarden. Ik heb mijn opleiding genoten aan een hoogstaande school, waardoor mijn prijs/kwaliteit verhouding erg goed is. Voor een afspraak kunt u bellen of een bericht sturen naar 0653983087. Verder reageer ik ook op pb's via Facebook!

Ik ben erg flexibel qua openingstijden, namelijk: maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag de gehele dag.

Mijn kapsalon is gevestigd op Zuiderdracht 17 te Oosterblokker. Mocht u het fijner vinden om thuis geknipt te worden, kan dit ook tegen een kleine vergoeding.

Prijzen:
Knippen heer € 15
Knippen kind € 12,50
Baard trimmen € 10
Knippen en trimmen € 20

Thuisknippen heeft een toeslag van € 2,50.



"Gediplomeerd barbier/herenkapper in Hoorn ! Wij werken alleen op afspraak. Wilt u behandeling boeken, kijk dan op onze website.A licensed barber in Hoorn, we only work with appointments. If u want to make a appointment you can visit our website."
Adres: Zuiderdracht 17, 1696 AK Blokker
Telefoonnummer: 0653983087
Stad: Oosterblokker
Route: Zuiderdracht 17
Postcode: 1696 AK


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00

Recensies
Echt een topper, ik loop altijd dik tevreden naar buiten. De sfeer is heel relaxed en het is echt even een verwen moment.
Niet de goedkoopste maar wel de beste kapper. Luistert naar je wensen, is eerlijk en geeft goed advies.
Een super kapper, legt alles netjes uit. Een zeer vriendelijke kapper. Knip netjes, let goed op de details. Hij kijkt zorgvuldig zijn werk na. Mocht hij ergens niet tevreden over zijn knipt hij het gelijk bij. Zodat jij altijd netjes zijn pakkersalon uit! Een dikke 5 sterren waard wat mij betreft!
goede kapper veel humor
Vandaag op aanraden van een vriend bij Ricardo mijn hoofd laten scheren met open mes, zoals het hoort en mijn net ff te wilde baard laten bijwerken. Rustige jongen in een kleine klassiek uitziende barbershop, die de tijd voor je neemt. Uitermate tevreden met het resultaat, met anderhalve maand a 2 maanden terug voor het bijwerken van de baard. Absoluut een aanrader
Heb me vandaag laten knippen en scheren door deze vakman! Goede gozer, met een gezellig praatje en heeft humor! Ik ben zeker tevreden met de resultaten. Ga zo door Ricardo! Tot de volgende keer
Een barbier op een plek waar je hem niet verwachten zou. Zodra je er naar binnen loopt voelt het alsof je de jaren 50 inloopt. Hartstikke aardige jongen die de tijd voor je neemt. En goed weet wat te doen.
Altijd netjes geknipt voor een goede prijs, ook voor mannen zonder baard!
gezellig, goed advies en zeer goed resultaat. was mijn eerste keer maar zeker een blijvertje.
Het is en blijft een fijne ervaring om goed geknipt te worden, zowel haar als baard
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid