facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rica Waalwijk

Rica Waalwijk

Info

Rica Waalwijk de specialist in Tuning voor Ford, Jaguar, Land Rover, Volvo
En natuurlijk maken wij software voor alle andere merken!



"Rica chiptuning services en distributie in Waalwijk. Zaterdag zijn we enkel geopend voor gemaakte afspraken.Officiële Rica Engineering Distributeur."
Adres: Spuiweg 22g, 5145NE Waalwijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0031654796796
Stad: Waalwijk
Route: Spuiweg 22g
Postcode: 5145NE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Automotorentrading bv Automotorentrading bv 1 km Van mij krijgen jullie 5 sterren. 2.0d motor van bmw x3 volledig gereviseerd. Ik heb ...
Recensies
Al langere tijd problemen met het inhouden van mijn Ford Focus 2019 automaat in verband met cilinderuitschakeling , na contact te hebben gezocht met Marcel een afspraak gemaakt voor een drietal updates , stage 1 , automaat en cilinderuitschakeling , na ontvangst door Marcel eerst met de auto gereden om samen te ervaren wat de klacht is , daarna de software aanpassingen geladen en nogmaals samen gereden , het verschil was gelijk voelbaar , Marcel gaf een twee weken niet goed geld terug garantie maar na een aantal dagen was ik al overtuigd , wat een verschil !!! ik heb een auto teruggekregen die zeer aangenaam rijd zonder snukken/inhouden . Complimenten voor Rica en Marcel , een goede ontvangst met koffie en perfecte uitleg , heb ook gekozen voor de thuistool mocht dit eventueel nodig zijn , voor dit laatste ben ik ook altijd welkom bij Rica en Marcel. Conclusie , top bedrijf met een vakman Marcel !!
ad blue uit laten schakelen.., snel geregeld goeie service !Service: Automotordiagnose
M'n volvo v40 laten tunen en egr weg laten schrijven, auto rijdt perfect en een bosje vermogen nu!! Vriendelijke service.
Fantastische kennis m.b.t. chip tuning. Mercedes Viano 2.2 automaat heeft 196 pk op achteras en 460.000 km verder en nog steeds een verbruik gemiddelde van 1 liter Shell V-Power of Total Excellium 12,6 km!!! Banden Michelin Crossclimate Plus.
Heb de site bezocht. Wil graag nadere informatie inwinnen. Doe ik of telefonisch of tijdens een bezoek.
Auto 2 weken geleden laten aanpassen en geen problemen dat heb ik op een ander adres anders ervaren
Rica is echt een bedrijf waar je op kan vertrouwen en niet alleen voor de tuning. All round garagebedrijf
Goed bedrijf voor chiptuning ford.Prima service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid