facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rial Installatie Techniek

Rial Installatie Techniek

Info

Installatie, ICT en Security systemen.

Geschiedenis

Rial Installatie- & Beveiliging Techniek is een elektrotechnisch bedrijf met alle disciplines in de Elektrotechniek, ICT en Security onder één dak. Als u een betrouwbare en kostenefficiënte partner zoekt, die met Passie voor Techniek ontwerpt, realiseert en beheert, bent u bij Rial Installatie- & Beveiliging Techniek aan het juiste adres. Rial Installatie- & Beveiliging Techniek staat 24uur per dag voor u klaar om u maximaal te ontzorgen.
Dit biedt u en uw organisatie gemak en zekerheid.



"Rial, uw installateur voor beveiliging oplossingen & E-installaties. Wij zijn dealer van Dahua, Vesta en Abus op gebied van Inbraak- & camerasystemen. Daarnaast plaatsen en renoveren wij intercomsystemen van vele merken voor woningbouwcorporaties en VvE's met als huismerk Golmar. Naast beveiliging oplossingen voeren wij ook werkzaamheden uit op gebied van E-installaties. Plaatsen en uitbreiden van groepenkasten zijn werkzaamheden die wij voordelig voor u uitvoeren. Op onze website vind u hier uitgebreide informatie over en vele foto's van onze projecten in Nederland en daar buiten, want ook in Duitsland, België en Frankrijk komt u ons steeds vaker tegen. Heeft u vragen, bel ons gewoon, want persoonlijk contact heeft bij ons nog de voorkeur."
Adres: Horstingstraat 11, 7009 KA Doetinchem (gemeente)
Telefoonnummer: 0622282899
Stad: Doetinchem
Route: Horstingstraat 11
Postcode: 7009 KA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
W.Bijmolt Loodgietersbedrijf W.Bijmolt Loodgietersbedrijf 309 meter Voor al uw installatiewerk, zinkwerk, dakwerk en onderhoudswerkzaamheden.
Ebit Ebit 1 km Installatiebedrijf Ebit
ZlimThuis ZlimThuis 2 km Op de website staat dat zlimhuis tot 17.00 opn is. Sta ik om 14.00 voor de deur blij...
Evo energie Evo energie 2 km Goed ontvangst in de showroom wat echt een meerwaarde is. Alles zeer duidelijk uitgel...
Buwegs Installatie B.V. Buwegs Installatie B.V. 2 km Voor het eerst gebeld met Buwegs na een storing in onze CV ketel. Binnen een uur ston...
Acel Installaties Doetinchem Acel Installaties Doetinchem 3 km Goede installateur en vakmensen die de tijd nemen en de problemen goed oplossen tegen...
Mubiflex BV Mubiflex BV 4 km Mooi pand. Harde werkers . Goed bedrijf voor de Elektronica
Recensies
Dhr. Gerritsen Ronald is een prettig persoon die nooit om een praatje verlegen zit. Er vallen nooit stiltes met Ronald in een gezelschap. Hij is volledig gecertificeerd en weet waarover hij het heeft in zijn branche. Werkt zeer oplossingsgericht. Tenzij iets écht niet kan, zal hij niet snel 'nee' verkopen. Doet nét een tikkie meer dan collega-installateurs. Staat niet supervroeg op je stoep, maar is ook geen 9 tot 5 type. Komt echter wél op tijd heel prettig en doet zijn werk naar behoren en volgens afspraak. Is zeker niet te beroerd om werk beter/anders te doen, mocht dat voor de opdracht nóg beter uitkomen. Alles in overleg uiteraard. Zijn offertes worden snel voorgelegd, zijn helder en prijstechnisch zeker niet overvragend. Kortom: kwaliteit tegen een aanvaardbare prijs. En hé, welke installateur staat er tegenwoordig nog met appelgebak aan je deurbel te rammelen? Koffie!? Top Ronald. Fijn dat je ons geholpen helpt. Groeten en tot de volgende klus!
Keigoede en altijd super snelle service. Van alle markten thuis. Storingen in het weekeinde maar ook bijvoorbeeld 's nachts worden snel opgelost. Altijd te bereiken en er wordt altijd in het belang van de klant gedacht. Aanrader
Fijn bedrijf, met eigenaar die luistert naar klanten en adviseert op maat. Tevens een nette werkwijze, snelle reacties, goede prijsstelling en systeem geleverd die volledig aan verwachtingen voldoet. Zoek je beveiliging? Stop het zoeken en neem hiermee contact op.
Zoek je echt een Vakman gespecialiseerd in beveiliging in en rondom huis, installatie van meterkasten, problemen met computer en alles op audio gebied, dan moet je bij Ronald Gerritsen zijn.
Zeer gastvrij, mocht zelfs blijven eten :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid