facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ria's Eetcafé

Ria's Eetcafé

Info

Welkom bij Ria's Eetcafé in Mander, een sfeervol horecabedrijf met ouderwetse gezelligheid, gemoedelijkheid en nog belangrijker: met ouderwetse prijzen.

Geschiedenis

Wij bieden uitstekende mogelijkheden voor speciale gelegenheden als familiefeestjes, vergaderingen, warme en koude buffetten, brunches, (zakelijke) lunches en à la carte diners. Verder beschikken wij over een eigen parkeerterrein, een speeltuintje met trampoline en hebben we auto-, fiets- en wandelroutes voor de prachtige Twentse omgeving. Verder bieden wij oplaadpunten voor de elektrische fietsen. Ook staat het gezellige, overdekte en verwarmde terras weer voor u klaar!



"Welkom bij Ria's Eetcafé in Mander, een sfeervol horecabedrijf met ouderwetse gezelligheid, gemoedelijkheid en nog belangrijker: met ouderwetse prijzen.Wij bieden uitstekende mogelijkheden voor speciale gelegenheden als familiefeestjes, vergaderingen, warme en koude buffetten, brunches, zakelijke lunches en à la carte diners. Verder beschikken wij over een eigen parkeerterrein, een speeltuintje met trampoline en hebben we auto-, fiets- en wandelroutes voor de prachtige Twentse omgeving. Verder bieden wij oplaadpunten voor de elektrische fietsen. Ook staat het gezellige, overdekte en verwarmde terras weer voor u klaar!Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten!"
Adres: Uelserweg 125, 7663 TD Mander (Tubbergen)
Telefoonnummer: 0541-351022
moc.efacteesair@ofni
Stad: Mander
Route: Uelserweg 125
Postcode: 7663 TD



op zoek naar gerelateerd: ria's eetcafe afhalen, ria restaurant, ria's restaurant, marie eetcafe
Recensies
Heerlijk gegeten met moederdag! Je krijgt zeker waar voor je geld lekker normaal/gezellig en een betaalbaar restaurant personeel kwam regelmatig langs om drinken bij te schenken of om te vragen of alles nog goed smaakt. Je krijgt genoeg bijgerechten erbij wat je bijna niet eens op krijgt. Een geslaagde avond!
Echte aanrader. Eten was super lekker, aardig personeel en een relaxte sfeer. Je krijgt hele grote porties dus na afloop heb je geen trek in eten meer. We komen hier zeker nog een keer terug! Kindvriendelijkheid: Kinderen kregen cadeautjes
We hadden dit adres van de buren. Wanneer je naar Mander gaat moet je hier aanleggen! Neem dan dat super gehaktbal menu. Hartstikke lekker, super, top! Welnu op naar Mander. Wij naar binnen. Gezellige tent, klikte gelijk. Biertje, leuke bediening, vlot, geen gedoe of poeha! Eten wordt met zorg klaar gemaakt en hier wordt de tafel nog gedekt. Zoals het er uit ziet, zo smaakte het ook. Perfect adres!
Wij waren in de buurt op vakantie en wat een ontdekking was dit! Superlekker eten, grote porties de dochter bekomt nog steeds van die pannenkoek en heel vriendelijke bediening. We zijn uiteindelijk meerdere keren afgezakt naar daar om te eten. Jammer dat het van thuis uit bijna 400km is, we zouden anders nog heel vaak gaan!
Leuk en mooi eetcafé. Heerlijk eten. Pannenkoek met appel. Wrap met zalm. Nacho's. Een echte aanrader om dit eetcafé te bezoeken.
Vanwege de vele goede reviews besloten we hier te gaan eten. Het was erg druk. Bediening was vlot en vriendelijk. Als voorgerecht besloten we een wat uit de saladebar te proberen. Helaas was bijna alles ondergedompeld in saus. Jammer dat je niet zelf salade kon samenstellen en dressing kon kiezen. Maar met wat garneertomaatjes en iets van de groene salade onder de dressing uitvissen was het te doen. Uit vegetariërs menu koos ik portobello gevuld met risottorijst en Italiaanse kruiden. De hoeveelheid 4 was enorm. Seniorenporties voor vegetariërs stond niet op menu Met veel kaas en zout. Ook grote porties bijlage : bloemkool met kaas en saus, patat en gebakken aardappelen. Mijn partner koos vis. Bijzondere combinatie met warm fruit en gefrituurde banaan en ananas viel niet in de smaak. Kortom een teleurstellende ervaring. Leuk voor mensen die teveel willen eten voor weinig, maar voor gezond en smaakvol eten een afrader. De helft van de porties zou genoeg zijn. In tijdperk van aandacht voor gezondheid, tegegaan van overgewicht zouden ze hier nog veel moeten leren.
Heerlijk eet gelegenheid. Altijd druk. Je moet eigenlijk altijd reserveren anders is er geen plaats meer vrij. Deze keer hadden we geluk het personeel wrong zich in alle gaten om voor ons toch nog een tafeltje vrij te maken. Geweldige service. Kortom we zijn erg tevreden. Dat waren we eigenlijk al wel, maar als mensen een stapje harder lopen voor je vind ik geweldig. Echt Ria's eetcafé op en top oh ja natuurlijk is het bij Ria geweldig
Heerlijk gegeten. Alles lekker mals en meneer dan genoeg
Heerlijk gegeten, 1x Kogelbiefstuk en een Kalfsentreco 300gr. Goede prijs kwaliteits verhouding. Gratis Salade buffet en vruchten rijkelijk. Bediening was goed ondanks dat het er erg druk was. We hoefden niet zolang op onze bestelling te wachten. We gaan er vast nog wel een keer weer heen. Vegetarische menuopties: Ruim assortiment op de kaart, ben geen vegetariër. Parkeren: Voldoende parkeer ruimte. Speciale dieetwensen: Er stonden ook gerechten voor glutenvrij en diabetici op de kaart.
Ontzettend lekker gegeten met de Kerst. Heerlijk buffet en vriendelijke bediening. Maar ook buiten de Kerst staat dit eetcafe wijd en zijd enorm goed aangeschreven.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid