facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rhythmsports

"We heten je graag welkom in de meest inspirerende club van Zoetermeer op het gebied van krachttraining, fitness, functional- & Personal Training.Van fitnessbeginner tot wedstrijd sporter, wij bieden je alle handvatten die je nodig hebt om doelstellingen om te zetten in overwinningen."
Adres: Polderweg 3 en 300 , Amsterdam 1093 KL, NL
Telefoonnummer: 06 11514499
Stad: Amsterdam
Route: Polderweg 3 en 300
Postcode: 1093 KL


Openingstijden

Maandag: 19:00-21:00
Woensdag: 19:00-21:00
Zondag: 10:30-11:30


op zoek naar gerelateerd: rhythmsports ooievaarspas, rhythmsports den haag ypenburg, rhythmsports ypenburg openingstijden, rhythmsports lesrooster, rhythmsports ypenburg adres, rhythmsports laan van waalhaven, rhythmsports openingstijden, rhythmsports vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dans-dansen Dans-dansen 2 km Fijne dansschool in de Pijp, met enthousiaste docenten en een breed aanbod. Zowel ont...
Amsterdam Dance Centre Amsterdam Dance Centre 2 km Onze dochter danst al ruim 4 jaar met heel veel plezier bij het Amsterdam Dance Centr...
Amsterdam Dance Centre Amsterdam Dance Centre 4 km Onze dochter danst al ruim 4 jaar met heel veel plezier bij het Amsterdam Dance Centr...
Wladimir Dance Studios Wladimir Dance Studios 4 km Ik dans nu een tijdje bij Wladimir Dance Studios en ik ben er erg tevreden over. Niet...
Recensies
Ik ben onlangs lid geworden van Sportschool Rhythm in Zoetermeer en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een fantastische ervaring is geweest. Vanaf het moment dat ik binnenstapte, voelde ik me welkom en omringd door een energieke en motiverende sfeer. Hier zijn een paar redenen waarom ik deze sportschool ten zeerste aanbeveel: Professioneel en vriendelijk personeel: Het personeel bij Sportschool Rhythm is uiterst professioneel en vriendelijk. Ze staan altijd klaar om te helpen, advies te geven en ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt. Ze hebben een enorme kennis van fitness en zijn zeer gepassioneerd om je te helpen je doelen te bereiken. Gevarieerd aanbod aan fitnessapparatuur: Deze sportschool beschikt over een uitgebreid assortiment aan moderne fitnessapparatuur. Of je nu wilt werken aan je cardio, krachttraining of flexibiliteit, ze hebben alles wat je nodig hebt om een complete workout te doen. De apparatuur is goed onderhouden en van hoge kwaliteit. Motiverende groepslessen: Een van de hoogtepunten van Sportschool Rhythm zijn de groepslessen. Het aanbod is divers en er is voor elk wat wils. Of je nu houdt van high-intensity training, yoga, dansen of boksen, er is altijd een groepsles die bij je past. De instructeurs zijn inspirerend en zorgen ervoor dat je het beste uit jezelf haalt. Schone en goed onderhouden faciliteiten: Hygiëne en netheid zijn erg belangrijk voor mij, en ik was blij te zien dat Sportschool Rhythm hier veel aandacht aan besteedt. De faciliteiten zijn altijd schoon en goed onderhouden, wat bijdraagt aan een prettige trainingservaring. Motiverende en positieve omgeving: De sfeer bij Sportschool Rhythm is buitengewoon motiverend en positief. De medeleden zijn vriendelijk en ondersteunend, waardoor je je gemotiveerd voelt om je grenzen te verleggen. Dit heeft mij geholpen om consistent te blijven trainen en mijn doelen na te streven. Al met al kan ik Sportschool Rhythm in Zoetermeer ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geweldige fitnesservaring. Het is de ideale plek om te werken aan je gezondheid, fitheid en welzijn. Het professionele personeel, het gevarieerde aanbod aan apparatuur, de motiverende groepslessen en de positieve omgeving maken van deze sportschool een absolute topper. Aarzel niet en sluit je aan bij Sportschool Rhythm - je zult er geen spijt van krijgen!
Super gezellige sportschool. Nieuwe apparatuur! Altijd heel schoon en goed onderhouden. Vriendelijke en altijd behulpzame mensen aan de balie. Gewoon heel sfeervol. En prijs kwaliteit verhouding is prima!
Goedemorgen sportschool met nieuw en onderhouden apparatuur. Alles is netjes schoon. Je hebt een eigen douche plek als je dat graag wilt van natuursteen wat erg prettig is. Het personeel is fantastisch vriendelijk en de service is nog beter! Het zijn eerlijke, goede mensen die kennis hebben en je niet in de maling nemen. Geld dubbel en dwars waard.
Ik ben super tevreden over deze sportschool! Bij binnenkomst zit er altijd super vriendelijk personeel die je helpt bij al je vragen. Een super professionele sportschool! Ze hebben prachtige apparatuur en de sfeer ziet er goed uit! Het is nooit te druk en je kan er altijd lekker bij. Deze sportschool zou ik echt iedereen aanraden!
Ik ben super tevreden over deze sportschool. De sfeer is er fijn en iedereen is die hier traint is serieus bezig. Het personeel is onwijs vriendelijk en probeert iedereen zo goed mogelijk te helpen. Al met al, een top sportschool!
Hele fijne sportschool! Bij binnenkomst zit er altijd super vriendelijk personeel die je helpt bij al je vragen en tijd maakt voor een praatje. Gemoedelijke sfeer, mooie apparaten en fijne kleedkamers.
Een hele fijne sportschool met goede lessen en fijne apparatuur. De sfeer is goed en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader voor iedereen die graag sport!
beste sportschool in zoetermeer, hele goeie apparatuur. en super aardige medewerkers!
Fijne sportschool, altijd netjes en schoon. Apparaten in goede staat en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid