facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rhodos Steenwijk

Rhodos Steenwijk

Info

Mediterraans, Ala Carte, Dinner & Concert, Life cooking, Private dining, Catering, Bruiloften & partijen..

Geschiedenis

Restaurant Rhodos is al meer dan 10 jaar een begrip in Steenwijk en omgeving. Rhodos laat u meevoeren naar een oase van romantiek, gastvrijheid en gezelligheid. U kunt genieten van de ruime keuze aan overheerlijke Mediterraanse gerechten in een warme atmosfeer.

Rhodos is gevestigd in een prachtig historisch monumentaal pand waarin zich vroeger een Latijnse school bevond, van 1628 tot en met 1742. Deze school is gesticht uit legaat van Kannunik Harmen van Swinderen, die in 1560 overleed.

Rhodos is uitermate geschikt voor een gezellige avond met vrienden, familie of geliefde. Daarnaast kunt u terecht voor kleine partijen, bruiloften, catering, familiebijeenkomsten, vrijgezellenavonden, zakendiners of Dinner & Concert avonden met iedere maand een nieuwe thema.



"Grieks en Mediterrane restaurant in een prachtige oude Latijnse school"
Adres: Scholestraat 14, 8331 HS Steenwijk
Telefoonnummer: 0521 51 00 47
ln.keirgrekjiwneets@ofni
Stad: Steenwijk
Route: Scholestraat 14
Postcode: 8331 HS


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:30
Dinsdag: 17:00 - 22:30
Woensdag: 17:00 - 22:30
Donderdag: 17:00 - 22:30
Vrijdag: 17:00 - 22:30
Zaterdag: 17:00 - 22:30
Zondag: 17:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: rhodos steenwijk openingstijden, steakhouse steenwijk, menukaart griek steenwijk, woodys steenwijk, griek steenwijk afhalen, uit eten steenwijk, restaurant steenwijk, scholestraat 14 steenwijk
Recensies
Zojuist weer een heerlijke gezellige avond gehad. Heerlijk gegeten, goede bediening zoals altijd. We komen hier al jaren, is altijd super. Zeer goed eten en een geweldige gastvrijheid. Een aanrader voor wie van gezelligheid en een verfijnde smaak houdt. Top!
Wij zoeken verder naar een goede Griek. Knoflooksaus en tzaziki uit een potje, dessert met kersen bleek een rare multifruit-combi uit blik, met kant en klare slagroom en dat dan voor 12 euro. Mijn alarmbellen gingen al rinkelen toen ik de megavolle menukaart van mei 2022 zag het is inmiddels maart 2023, helaas terecht. Edit na reactie: Hartelijk dank voor de snelle terugkoppeling. Dan waren er blijkbaar wat amarenen-mandarijntjes en amarenen-ananaspartjes tussen de kersen geglipt Het eten was over het algemeen prima hoor, maar wanneer ik voor ruim 70 euro pp uit eten ga, heb ik hogere verwachtingen. De toon van uw reactie is overigens typerend voor de wijze waarop wij bij u ontvangen zijn. Veel succes gewenst verder!
Afgelopen zaterdag met mijn vriendin uit eten geweest. Niets anders dan lof! Super welkom gevoeld, fantastische ambiance , wat een hospitality. Serkan, jij bent een voorbeeld hoe het moet zijn. Het eten was voortreffelijk, bediening super. Tot snel!
Met z'n viertjes heerlijk gegeten in een prachtig pand. Eten met zorg klaargemaakt, vriendelijke bediening ook de gastheer erg vriendelijk! We komen zeker terug,succes met deze mooie zaak!
Dit is een goede plek om van Grieks/Mediterraans eten te genieten. Het eten is goed bereid en erg lekker. Het is ook leuk zitten in het restaurant, mede omdat dit vroeger een Latijnse school is geweest, iets wat je terug kan zien. De bediening en gastheer zijn vriendelijk en behulpzaam, er is een aantal keer gevraagd of alles naar wens was, een pluspunt. Ik kom hier graag nog een keer terug.
Bij Rhodos voel je je altijd welkom. Fijne sfeer, het eten is er altijd goed, er wordt prima wijn geschonken en op het "verborgen" terras heb je met mooi weer een heerlijk plekje.Eten: 5/5
Qua prijzen bevindt het restaurant zich aan de bovenkant van Griekse restaurants. De sfeer is goed. De gastheer kent zijn vak, zo ook het bedienend personeel. Zonder uitzondering allen alleraardigst, vlot en professioneel. In de keuken heerst er rust ondanks de drukte. De chefkok weet wat de Griekse keuken inhoud. Het is meer dan strooien met wat kruiden. Het eten is zeer goed, de porties goed in verhouding. Het vlees is mals, de groenten heerlijk vers. Persoonlijk vond ik de steakhouse friet iets aan de te zoute kant. Maar nogmaals dat is persoonlijk. Navraag of het restaurant bijvoorbeeld Skordalia heeft leert dat men bereid is dit te maken mits een klant minstens een dag van te voren contact opneemt. Een geweldige service. Het geheel maakt de prijzen voor de gerechten meer dan waard. Liever iets meer betalen voor absoluut heerlijk eten in een bijzonder gezellige sfeervolle omgeving dan minder betalen voor minder kwaliteit. Een restaurant om te onthouden. Voor mij bevindt dit restaurant zich absoluut in de top 3 van Griekse restaurants in Nederland.
Zeer lekker gegeten! Ook is het restaurant zeer goed en flexibel als het gaat om een glutenallergie. Chef komt aan tafel en overlegt met u over de mogelijkheden van de gerechten.
Heerlijk eten, super vriendelijk personeel, prachtig gebouw, een aanrader dit, ik hoop gauw weer te gaanEten: 5/5
Heerlijk gegeten. Fijn buiten in de tuin gezeten. Vriendelijk personeel. Mooie ambiance.Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid